Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman si našel Kočičí ženu


ikona
KarelR
anne hathawaythe dark knight rises
Kterou krásku obsadil Christopher Nolan do pokračování Temného rytíře? 

The Dark Knight Rises bude jednou z největších filmových událostí roku 2012. Zakončení nové netopýří trilogie musí překonat prakticky neúnosná očekávání, Christopher Nolan tudíž svůj film obsazuje velmi opatrně. Prvním přírůstkem do ansámblu byl už v říjnu Tom Hardy, na druhý jsme museli čekat až dodnes. Kdo jím je? Anne Hathaway, která si zahraje Selinu Kyle.

Tahle psychopatická slečna už se ale ve filmu s Batmanem jednou objevila. Zahrála si ji Michelle Pfeiffer a jak správně tušíte, jejím nejdůležitějším úkolem byla transformace v Kočičí ženu. Latexová svůdkyně nás tedy na 99% nemine ani v The Dark Knight Rises, přičemž bude v případě své proměny Gothamu zatápět společně s dalším známým záporákem. Tím měl být podle mnohých drbů šílený vědec Hugo Strange, ten si to ale s netopýřím mužem nakonec rozdá v nadcházející počítačové hře Batman: Arkham City.

Koho tím pádem uvidíme v Nolanově filmu? Tom Hardy bude jiným všestranným padouchem - svalnatým Banem. Tenhle řízek už se objevil v průšvihu jménem Batman a Robin, tam byl ale pouze za tupého bijce. Kdežto v comicsech disponoval obřím intelektem, ovládal šest jazyků, a po spolupráci s Brucem Waynem se stal důležitým spojencem a dědicem Ra's al Ghula (Bruce onu poctu odmítl - mimochodem stejně jako v Batman začíná). Společně se potom pokusili zlikvidovat obyvatele Gothamu morovou nákazou, což jim samozřejmě zarazil jeden odvážný milionář, sídlící v moc pěkné jeskyni.

Bude se tedy Bane v The Dark Knight Rises mstít za smrt svého přítele? Anebo uvidíme jeho idealistické začátky, po kterých ho na temnou stranu obrátí, řekněme... Ra's al Ghulova dcera Talia, o jejíž účasti ve filmu se drahnou dobu spekuluje? Na tyhle otázky nám odpoví až příští měsíce, Nolan teď každopádně neskrývá nadšení z obou nových herců. A má za to, že do jeho universa skvěle zapadnou. Jste se zvolenými záporáky a jejich představiteli spokojeni stejně jako on, nebo se o film začínáte bát?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (67)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace