Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní pecky přicházejí


ikona
Mr. Hlad
hbo
Na co se budeme dívat v bedně v příštích měsících?  

Filmový fanoušek nemůže žít jen tím, co je v kině. Velké kabelovky si mohou natočit filmy nebo seriály s prvotřídními hvězdami a bez potíží si můžou najmout režiséry těch nejzvučnějších jmen. My se teď mrkneme na to, co zajímavého se na malé obrazovce bude dít v příštích měsících.

O drsné fantasy Game of Thrones jsme psali už několikrát. Po smrti krále se objeví hned několik adeptů na trůn a nikdo z nich nehodlá odejít bez boje. Čekají nás tedy intriky, vraždy i bitvy. A pořádně drsné. Literární předloha George R. R. Martina vyšla i u nás a rozhodně je to zajímavé čtení. A podle upoutávek to vypadá, že by to mohl být i zajímavý seriál. V hlavních rolích se objeví například Sean Bean nebo Lena Headey. První a druhý teaser hrály spíš na atmosféru a až ten poslední naznačuje, na co že se to vlastně máme těšit. 

Fandové fantasy by také měli začít vyhlížet Camelot, což bude převyprávění artušovských legend s parádním obsazením. Máme tu Josepha Fiennese v roli Merlina, Eva Green si zahraje Morganu a Artuš dostane obličej Jamieho Campbella Bowera. Údajně se můžeme těšit na realistickou a drsnou podívanou a žádné fantasy pro prcky s mluvícími zvířátky. Konec konců Camelot vzniká pro Starz, kde svůj domov našel i Spartacus.

Zajímavé věci se dějí i v oblasti televizních filmů. HBO vypustí do světa 12. února drama The Sunset Limited, v němž budou dva muži sedět a mluvit o dobrých a špatných věcech, které život nabízí. Ti dva muži budou ale Tommy Lee Jones a Samuel. L. Jackson a film je adaptací divadelní hry Cormaca McCarthyho, autora Cesty a Tahle země není pro starý. Teaser máte tady. A 27. března se zase objeví drama Mildred Pierce, v němž se Kate Winslet bude pokoušet získat zpět lásku své dcery během hospodářské krize. Parťáky jí budou dělat čerstvá držitelka Zlatého Glóbu Melissa Leo, Guy Pearce nebo Evan Rachel Wood. Na upoutávku se mrkněte tady.

Tak na co se těšíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace