Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie chystá comeback


ikona
KarelR
arnold schwarzenegger
Držte všechny palce, co vám bůh nadělil... 

Nevěřili jste tomu, že se vrátí? Tak to jste u Terminátorů asi špatně poslouchali. Arnold Schwarzenegger už není guvernérem Kalifornie, což znamená, že má spoustu volného času. A ten podle vlastních slov nehodlá využít jen ke kouření kvalitních doutníků, ale především k plánování návratu na stříbrné plátno, kde může podle nedávného camea v Expendables pořád zářit. Háček? Chce to samozřejmě ten správný projekt.

Je docela pravděpodobné, že Arnolda uvidíme v pokračování Slyova srazu akčních superhvězd. On sám teď ale pečlivě pročítá hned tři scénáře, ze kterých si dost pravděpodobně vybere jeden osudový. K tomu potom hodlá sehnat správného režiséra a zjistit, jestli ještě pořád má na hlavní role. O jaké scénáře jde? Dva z nich zatím Arnold tají, ale rozpovídal se o třetím, kolem kterého krouží už dobrých patnáct let.

Jde o With Wings as Eagles, adaptaci knihy Osterman's War Jamese J. Cullena. Nestojí za ní nikdo jiný než Randall Wallace (Statečné srdce) a jejím hrdinou je velitel německého zajateckého tábora, který na konci druhé světové války odmítne dát popravit 9000 válečných zajatců. Místo toho se je pokusí propašovat z Německa, což je prý výchozí bod pro zatraceně zajímavé dobrodružství.

Tenhle bratříček Von Ryanova Expresu je pro Arnolda jako dělaný. A to nejen proto, že on sám dobře ví, že už dávno nemůže přispěchat na trh jen se svým čistě akčním já: "V budoucnu chci svoje role přizpůsobovat svému věku, tak jako se to povedlo Clintu Eastwoodovi. Na nějaké velkolepé osobní souboje nebo střílení už nemám. Budu spíš hledat herecké výzvy a věřím, že toho ještě hodně zvládnu. Jsem jako houba, která absorbuje veškeré vědomosti, a vždycky budu otevřený tomu, naučit se něco nového."

Ano, poslouchá se to krásně. Arnold jako stárnoucí nacista se srdcem na pravém místě, přiznaná inspirace Eastwoodem, po cestě nějaký ten zlomený vaz a exploze... Co víc si přát? Kdo už řádku let čeká na to, kdy se Arnold vrátí do hry, těžko si mohl vysnít lepší film než tenhle. Nezbývá tedy než držet palce, že se všechno pohne tím správným směrem. A za pár let snad budeme moct v pokladnách kin trousit: "Dvakrát na tu novou pecku s Arnoldem. Jednou teď a jednou od desíti!"

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace