Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp chce být Sparrowem i nadále


ikona
st39.6
johnny depppirates of caribbean
Jak rychle bude po očekávané čtyřce následovat pětka Pirátů z Karibiku? 

Čím je Johnny Depp starší, tím víc začíná myslet na zajištění rodiny, na důchod a podobné zbytečnosti. Manželka Vanessa Paradis je z toho asi nadšená, Deppovi fanoušci ale oprašují DVDčka se Střihorukým Edwardem, Ospalou dírou, psychárnou Strach a hnus v Las Vegas nebo třeba s Devátou bránou a vzpomínají na časy, kdy jejich oblíbenec nebyl tak slavný. Byly to totiž i časy, kdy role nepříjimal podle množství nul na smlouvě, jako spíš podle toho, jak moc velkého podivína ze sebe bude moct udělat. Možná trochu přeháním, ale něco na tom bude...

Teď se jim totiž zdá, že Depp jen zaprodává svoji hereckou duši a prsty v tom má jeden kořala, kterého ještě nedávno všichni milovali. Jmenuje se Jack Sparrow, je to pirát a je legrační. Jenže Gore Verbinski se na něj obzvlášť ve třetím dílu Pirátů z Karibiku zaměřil natolik, že začali být Deppovým hereckým výkonem (i když nadále famózním) přesyceni i ti méně kritičtí diváci. A jak se tak zdá, Rob Marshall hodlá pokračovat ve Verbinskiho šlépějích. Soudě podle traileru totiž bude čtyřka Pirátů s podtitulem Na vlnách podivna stát na Sparrowovi rovnou celá. A to už není dobře. Samotná ukázka naznačila, že by se z Pirátů z Karibiku mohla vytratit další kapička šťávy. Přitom už jí moc nezbývá.

Když tedy Johnny Depp v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že by si rozhodně dal říct a natočil i pátý díl megaúspěšné série, na tlačítko "Už se mi nelíbí" na jeho fandovské facebookové stránce kliklo dalších pár lidí. Jako by se nám před očima rodila další otravná série à la Saw. Jen o pár babek dražší.

Disney se toho během pár hodin chytil a vypustil do světa zprávu o tom, že najal scenáristu Terryho Rossia (podílel se na všech předchozích dílech), aby tentokrát rovnou na vlastní pěst, bez parťáka Teda Eliotta, napsal pátý díl. Znamenat to samozřejmě nic nemusí, protože se také může stát, že na čtvrté Piráty nepřijde dost lidí a Disney na svého mazlíčka zanevře. Ale pravděpodobné to není. Ostatně současný neúspěch Cizince, od kterého návštěvníky kin odpuzoval mizerný trailer a zle vyphotoshopované plakáty, sice dokazuje, že Deppova star-power nespasí všechno, jenže Piráti jsou vysoce výkonná série. V nejlepším už ale přestat nestihnou. Chceme víc dílů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace