Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond se vrací do akce


ikona
Mr. Hlad
James Bond
Agent s povolením zabíjet dostal konečně zelenou 

James Bond je jeden z nejslavnějších filmových hrdinů všech dob. Na jeho filmech vyrůstalo hned několik generací filmových diváků jeho jméno znají i lidé, kteří se kinu obyčejně vyhýbají obloukem a raději čtou bolivijskou poezii v originále.

James Bond přežil skoro všechno. Studenou válku, záporáka Bloefelda, zradu ve vlastních řadách, skotskou sukni v šatníku i surfování na dveřích od auta. Několikrát sice vyměnil tvář, přizpůsobil se době, přitvrdil nebo přidal na humoru, ale byl tu s námi pořád. A nakonec ho málem položilo studio, kterému díky mizernému hospodaření nechtěl nikdo dát peníze. S Bondovkami to jednu chvíli vypadalo hodně špatně, odedneška ale můžeme být všichni klidní. James Bond se totiž vrátí do akce 9. listopadu 2012. A je to oficiální.

Za kameru by měl ještě letos zasednout oscarový režisér a tvůrce Americké krásy nebo Mariňáka Sam Mendes, který se okolo Bonda motal už už v době, kdy to vypadalo, že studio MGM svoje problémy zvládne. O zápletce se samozřejmě zatím nic neví, ale scénář kutí John Logan (Gladiátor) a dvojice zodpovědná za předchozí dvě Bondovky Neil Purvis a Robert Wade. Vrátí se i Daniel Craig, jemuž se povedlo agenta s povolením zabíjet napasovat vedle kriminální série Milénium, se kterou bude mít v příštích letech dost práce. Každopádně to vypadá, že všechno je při starém a to je dobře. Sice jsme si museli počkat, ale je to lepší, než kdyby za kamerou seděl Shawn Levy a Bonda hrál Mark Wahlberg.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace