Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 1/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude v druhém Souboji Titánů? Po kom pátrá George Clooney? Co dělá Jeníček a Mařenka? A vrátí se do kin Eminem?  

V nové sci-fi Neilla Blomkampa Elysium by si vedle Matta Damona měla zahrát i Jodie Foster. Paul Rudd a Leslie Mann si zopakují své role ze Zbouchnuté ve vlastním spin-offu. Andy Samberg a Johnny Knoxville by si mohli zahrát v chystané komedii bratří Farrellyů Three Stooges. Rapper Eminem se nejspíš vrátí do kin s kriminálkou Random Acts of Violence, kde by si měl zahrát bývalého gangstera, jehož FBI přinutí, aby začal práskat své kolegy. Edgar Ramirez si zahraje boha války ve dvojce Souboje titánů Wrath of Titans. Vrátí se i Liam Neeson, Ralph Fiennes a Gemma Arterton, navíc se mluví i o tom, že dorazí Tobey Kebbel nebo Bill Nighy. Lukas Haas a Diego Luna se připojí k Marku Wahlbergovi v thrilleru Contraband, v němž se pašování stane smrtelně nebezpečným podnikáním. Samuel L. Jackson a Luke Wilson si zahrají v hororu Meeting Evil, v němž si hlavní hrdina pozve do domu chlapa, který je možná víc než jen obyčejný hajzl. Olivia Wilde se připojí k Chrisu Pineovi a Elizabeth Banks v režijním debutu Alexe Kurtzmana Welcome to People.

Ewan McGregor by si mohl zahrát ekologického aktivistu a noční můru velrybářů Paula Watsona. John Goodman se připojí k Sandře Bullock a Tomu Hanksovi v dramatu Stephena Daldryho Extremly Loud & Incredibly Close. George Clooney by se měl objevit v kriminálce The Monster of Florence, kde by měl pátrat po člověku zodpovědném za sérii vražd z šedesátých let. Gemma Arterton si zahraje Mařenku vedle Jeníčka Jeremyho Rennera v hororové variaci na klasickou pohádku Hansel and Gretel: Witch Hunters. V novince Joe Carnahana The Grey bude Liam Neeson bojovat o přežití se smečkou hladových vlků. Společnost by mu měli dělat třeba Joe Anderson nebo James Badge Dale. Robert Pattinson nahradí původně plánovaného Colina Farrella v novince Davida Cronenberga Cosmopolis. V příběhu multimilionáře, který jede k holiči a trochu se mu cesta zkomplikuje, se možná objeví i Paul Giamatti. Barbra Streisand by si mohla zahrát v adaptaci muzikálu Gipsy. Sienna Miller rozšířila obsazení romantické komedie Garryho Marshalla New Year`s Eve, půjde o velmi volné pokračování loňského Na svatého Valentýna.

Uvažuje se o tom, že by se na plátna kin vrátil dobrácký duch Casper. James Franco se vyjádřil v tom smyslu, že by si rád vyzkoušel režii a přemýšlí o tom, že by zadaptoval Krvavý poledník Cormaca McCarthyho nebo Faulknerovo Když jsem umírala. Francis Lawrence by rád zadaptoval bestseller Unbroken, jehož hrdinou je Louis Zamperini, jenž reprezentoval před druhou světovou válkou USA na Olympijských hrách, potom skončil v nacistickém lágru a vůbec žil zajímavý život. Paul Greengrass by mohl zasednout za kameru u 3D verze Kleopatry, kde se počítá s hlavní rolí pro Angelinu Jolie. Andy a Lana Wachowští dostanou v případě své novinky Cloud Atlas režisérskou výpomoc v podobě Toma Tykwera. Tvůrce Dne, kdy se zastavila země Scott Derrickson, plánuje filmovou verzi příběhu o Davidovi a Goliášovi. Ben Garant, tvůrce komedie Skóruj, plánuje film o leprechaunovi, který ztratí paměť a začne pracovat u hasičů. Ve Wee Ginty se údajně se dočkáme i ohnivých dobrmanů, dalších skřetů a celé to má být prý podobně jako série o Jasonu Bournovi, jen s trochu odlišnými hrdiny. A to jsem si myslel, že už jsem viděl všechno...

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace