Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší heist filmy podle Bena Afflecka


ikona
KarelR
ben affleck
Kdo podle režiséra Města nejefektněji kradl na stříbrném plátně? 

Minulý rok nám dal hned dva vydařené heist filmy. Byl tu Počátek Christophera Nolana, ve kterém se vykrádalo podvědomí. A posléze Affleckovo Město, kde se stal terčem bandy lupičů Boston. Oba přírůstky do žánru uspokojili hodně lidí, nikdo ale nemůže tvrdit, že už předtím neviděl něco lepšího. Filmů s ostrými borci, kteří se musejí prostřílet pečlivě naolejovaným plánem, totiž Hollywood dodnes nabídl mraky. Svoje favority má mezi nimi každý z nás, nikdy ale není od věci se mrknout na to, co se líbí ostatním.

Třeba takovému Benu Affleckovi, který nepopírá, že se u svého druhého celovečeráku notně inspiroval nejen Nelítostným soubojem, ale i dalšími lupičskými klasikami. V podivně pojmenovaném periodiku The Daily Beast někoho napadlo, že by nebylo od věci vymámit z Bena jeho oblíbené kousky, a neostýchal se tak učinit. Výsledkem je seznam jedenácti filmů, mezi kterými možná najdete i nějak ten svůj zásadní rest.

1. The Friends of Eddie Coyle
2. Rvačka mezi muži
3. Nelítostný souboj
4- Počátek
5. Dannyho jedenáctka
6. Čistá práce
7. Obvyklí podezřelí
8. Zabíjení
9. Gauneři
10. Podfu(c)k
11. Bod zlomu

Tady najdete jeho argumenty, proč se který film dostal do výběru.

Většinu Benových favoritů silně doporučuje i redakce MovieZone, zajímalo by nás ale, jaké zástupce žánru máte v oblibě vy. Víte o nějakém povedeném heistu, který zatím čeká na objevení? Tipy v diskuzi jsou vítány.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace