Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 53/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá první protivník Bladea, jaké má plány Kevin Costner a koho bude zpoza kamery buzerovat Michael Mann? 

Hvězda nového Spider-Mana Emma Stone se nechala ukecat a podepsala smlouvu i na další díly. Záporák z prvního Bladea Deacon Frost, kterého si zahrál Stephen Dorff, by se nakonec přeci jenom mohl dočkat vlastního filmu. Údajně by mohlo jít o upírskou variaci na Zjizvenou tvář, ale nakonec se také prý může stát, že s Bladem tahle upíří gangsterka nebude mít nic společného. Anne Hathaway připravuje film o Judy Garland. Judy Dench a Damon Herriman se objeví v chytané biografii J. Edgar. Příběh J. Edgara Hoovera točí Clint Eastwood a jedná se i o účasti Charlize Theron. Kevin Costner si možná zahraje v kazašském historickém velkofilmu o založení této země.

Mickey Rourke plánuje biografii Garetha Thomase, hráče rugby, jenž se otevřeně přiznal ke své homosexuální orientaci. Gwyneth Paltrow by si mohla zahrát v televizní sérii o Marlene Dietrich. Gemma Arterton a Andrew Garfield budou mít hlavní role v novince Michaela Manna. Mělo by jít o životopis fotografa Roberta Capy, který se proslavil zachycením hrůz občanské války ve Španělsku. Diane Kruger pravděpodobně nahradí Evu Green v roli Marie Antoinette v dramatu Farewell, My Queen.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace