Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Encyklopedie akčního filmu: Arnold 3/3

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
Perfektní článek, ten dodatek je sice betonově nepravděpodobný, ale možná se tam Arnold dostane s pomocí Chucka Norrise, který s oblibou podporuje kandidáty na prezidenty. link
Ještě bych tam dala 2012, falešného Arnnieho a California´s going down:)

Btw. Reagan i Arnie se poučili z Nixonovy chyby a už bezchybně ovládali práci s televizním médiem, protože se soudí, že Nixon v roce 1960 s Kennedym prohrál především kvůli první televizní debatě, v níž se potil a vypadal staře a unaveně, zatímco napudrovaný Kennedy působil jako zlatý americký hoch. Ve skutečnosti to bylo naopak: Nixon byl zdravý jako řípa a vážně nemocný Kennedyí celý svůj krátký prezidentský život trávil pod kortikoidy.
188150
Perfektní článek, ten dodatek je sice betonově nepravděpodobný, ale možná se tam Arnold dostane s pomocí Chucka Norrise, který s oblibou podporuje kandidáty na prezidenty. http://www.youtube.com/watch?v=MDUQW8LUMs8 Ještě bych tam dala 2012, falešného Arnnieho a California´s going down:) Btw. Reagan i Arnie se poučili z Nixonovy chyby a už bezchybně ovládali práci s televizním médiem, protože se soudí, že Nixon v roce 1960 s Kennedym prohrál především kvůli první televizní debatě, v níž se potil a vypadal staře a unaveně, zatímco napudrovaný Kennedy působil jako zlatý americký hoch. Ve skutečnosti to bylo naopak: Nixon byl zdravý jako řípa a vážně nemocný Kennedyí celý svůj krátký prezidentský život trávil pod kortikoidy.
0 0
reagovat
Jsem vážně zvědavý jak moc se Arnie bude projevovat v Expendables 2, myslím že na nějakou větší roli pro něj je šance celkem vysoká, když už by Willis měl být hlavní záporák.

A dík za tyhle články - nepochybně jedny z nejlepších a nejvtipnějších zde za velmi dlouhou dobu ;)
188124
Jsem vážně zvědavý jak moc se Arnie bude projevovat v Expendables 2, myslím že na nějakou větší roli pro něj je šance celkem vysoká, když už by Willis měl být hlavní záporák. A dík za tyhle články - nepochybně jedny z nejlepších a nejvtipnějších zde za velmi dlouhou dobu *;)*
0 0
reagovat
No s tým snehom tiež neviem, my máme momentálne slušný odmäk...;) Inak to ale bola perfektná trilógia článkov, vďaka ktorej som sa o tejto legende dozvedel zase niečo nové.
188013
No s tým snehom tiež neviem, my máme momentálne slušný odmäk...*;)* Inak to ale bola perfektná trilógia článkov, vďaka ktorej som sa o tejto legende dozvedel zase niečo nové.
0 0
reagovat
Všechny 3 články byly povedené a skvěle se četly. Těšim se na další rozbory:+
Jinak doufám, že se Arnie ještě objeví v nějakym filmu a v nějaký větší roli...moc rád bych ho zase viděl na plátně;)
187993
Všechny 3 články byly povedené a skvěle se četly. Těšim se na další rozbory*:+* Jinak doufám, že se Arnie ještě objeví v nějakym filmu a v nějaký větší roli...moc rád bych ho zase viděl na plátně*;)*
0 0
reagovat
Události 22.12.2016: Nově zvolený prezident USA Arnold Schwarzenegger v lednu přiletí na oficiální návštěvu Prahy a setka se zde........
187983
Události 22.12.2016: Nově zvolený prezident USA Arnold Schwarzenegger v lednu přiletí na oficiální návštěvu Prahy a setka se zde........
0 0
reagovat
Tak s těmi "bílými Vánocemi" bych ještě počkal.;) Ale završení Arnieho trilogie je super, určitě ještě neřekl poslední slovo.
187982
Tak s těmi "bílými Vánocemi" bych ještě počkal.*;)* Ale završení Arnieho trilogie je super, určitě ještě neřekl poslední slovo.
0 0
reagovat

imf

Až moc tvrdý trest. :D:D
187981
Až moc tvrdý trest. *:D**:D*
imf
0 0
reagovat
Njn. Pritom v druhe casti to autor mel spravne. Asi za trest nedostane darky ?)
187980
Njn. Pritom v druhe casti to autor mel spravne. Asi za trest nedostane darky *?)*
0 0
reagovat
Článek je hezký, jen na ty chyby. Poslední akční hrdina i Demolition Man jsou z roku 1993 a ne 94 a 95, jak je v článku uvedeno. Podobných chyb v rocích jsem si všimnul už několikrát na MovieZone. 8)
187978
Článek je hezký, jen na ty chyby. Poslední akční hrdina i Demolition Man jsou z roku 1993 a ne 94 a 95, jak je v článku uvedeno. Podobných chyb v rocích jsem si všimnul už několikrát na MovieZone. *8)*
0 0
reagovat
Arnie děkuju za ten sníh, ale možná ho je až moc:)....A jinak Moviezone děkuji za skvělý článek o ikoně hollywoodu, sem s dalšími.
187967
Arnie děkuju za ten sníh, ale možná ho je až moc:)....A jinak Moviezone děkuji za skvělý článek o ikoně hollywoodu, sem s dalšími.
0 0
reagovat
Musím říct, že se vám ten rozbor povedl, jen tak dál :+
187966
Musím říct, že se vám ten rozbor povedl, jen tak dál *:+*
0 0
reagovat
Nevim jestli byl skvely herec, nepripadal mi tak, ale kazdopadne je ve filmech nenapodobitelny a to mu zustane, at se snazi filmari hledat jak chtej, Arnie je jen jeden.. V politice ho moc nesleduju ale ve filmech jsem ho mel rad8)
187965
Nevim jestli byl skvely herec, nepripadal mi tak, ale kazdopadne je ve filmech nenapodobitelny a to mu zustane, at se snazi filmari hledat jak chtej, Arnie je jen jeden.. V politice ho moc nesleduju ale ve filmech jsem ho mel rad*8)*
0 0
reagovat
Jeden s mojich najobľúbenejších hercov, som rád že ste sa pustili práve doňho.Skvelé.:+
187964
Jeden s mojich najobľúbenejších hercov, som rád že ste sa pustili práve doňho.Skvelé.*:+*
0 0
reagovat
chacha poslední fotka je super :) no opět suprově napsaná další část.
už se těším na Stalloneho :))
187962
chacha poslední fotka je super :) no opět suprově napsaná další část. už se těším na Stalloneho :))
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se