Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se nový Arnold


ikona
Mr. Hlad
john cena
Koho obsadit do dvojky Pravdivých lží? 

Osmdesátá léta se nám v akčním žánru vrátila letos. Zatímco parta okolo Sylvestera Stallona a Rodriguezovi Predátoři dokázali zabodovat, remake seriálu A-Team bohužel takový úspěch neslavil.

Každopádně jsme rádi, že to filmaři zkusili, protože jednoduchost a efektnost téhle doby nám celkem chyběla. I když se v budoucnu nejspíš ještě pár filmů, které by na tuhle éru chtěly zavzpomínat, objeví, nejspíš si už můžeme akční osmdesátky definitivně odškrtnout. Je na čase přesunout se do let devadesátých. Nedávno se objevily zprávy, že by se nové verze mohla dočkat kultovní akční komedie Jamese Camerona Pravdivé lži. To je ten film, ve kterém Arnold honí teroristy přes město na koni, létá stíhačkou okolo mrakodrapu a zároveň si z akčních hrdinů a sebe sama neskutečně utahuje. To jen tak pro pořádek.

I když je jasné, že v případném druhém dílu, eventuelně v seriálu, Arnolda neuvidíme, tvůrci vědí, že je potřeba najít někoho, kdo by měl podobnou muskulaturu a akční potenciál. Jejich volba zatím zcela neoficiálně a nezávazně padla na Johna Cenu. Tenhle wrestler má za sebou celkem povedená béčka Voják a 12 kol a obvod jeho bicepsu je pro akční žánr dostatečný, ale herecky je to snad největší dřevo, které se dnes po Hollywoodu pohybuje. Na druhou stranu při srovnání s Arnoldem to bude mít těžké jakýkoliv herec, co tedy myslíte vy? Mají tvůrci hledat dál a snažit se najít úctyhodnou náhradu, nebo to prostě v tomhle směru odpískat a obsadit někoho, kdo bude alespoň dobře vypadat v akčních scénách?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace