Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Katie pod pantoflem


ikona
imf
katie holmestom cruise
 

Pamatujete na období, kdy se Tom Cruise zamiloval do Katie Holmes a rajtoval na gaučích? (rádi vám to připomeneme) Mluvilo se o tom hodně dlouho a pár webů se to rozhodlo i zparodovat, ale po premiéře Války světů jako když utne (což jasně nahrává tehdejším spekulacím o předem promyšlené marketingové kampani... a jestli si kvůli ní musíte vzít nějakou ženskou... k čertu, když vypadá jako Katie Holmes, asi se s tím prostě smíříte ;). Teď však Tomova povaha a jeho snaha o kontrolu celého vesmíru opět dostává svůj prostor. Nebo to tak alespoň vypadá.

Na Sundance festivalu se totiž promítal snímek Thank You for Smoking, kde má Katie dost peprnou sexuální scénu s Aaronem Eckhartem. Resp. měla mít. Mimořádně odvážný kus celuloidu se totiž záhadně vytratil. Na premiéře filmu na torontském filmovém festivalu ho mohlo pár vyvolených vidět, ale před Sundance zasáhla ruka boží (Tome, přiznej se...) a scéna ve filmu prostě chybí. Novináři jsou samozřejmě zvídaví a tak hned na tiskovce zaplavili PR manažerku Fox Searchlight otázkami na tuhle cenzuru. Podle ní muselo dojít k technické chybě, protože snímek nebyl nijak změněn a do kin prý půjde ve své puvodní verzi. Na první tiskovce se ke stejnému dotazu vyjadřoval i režisér Jason Reitman a oddůvodnil to technickým pochybením při výměně pásků s filmem (to by tedy bylo pochybení jako vrata, když náhle zmizela scéna dlouhá desítky vteřin). Na druhé tiskovce už tak sdílný nebyl a novinářům jen odsekl: "Pokud chcete sex s Katie Holmes, jděte si půjčit Téměř dokonalý zločin".

Dlouhé prsty sahají i na IMDb, kde byla místními administrátory smazána právě diskuze o této chybějící scéně. Patří ty prsty Tomíkovi, nebo je to všechno jen krutá náhoda? Osobně na Katie Holmes kašlu a tenhle film určitě nestojí na výměně genetických informací, ale podobné tutlání mě dovede vytočit k nepříčetnosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace