Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bratři Scottové chystají spiknutí


ikona
Mr. Hlad
ridley scotttony scott
Ridley a Tony Scott plánují zničit světovou ekonomiku 

Čím jsou starší, tím větší mají fofr. Ridley Scott i Tony Scott by už pomalu měli začít přemýšlet o tom, že si pořídí takovou tu kartičku, se kterou buzerují důchodci v tramvajích, když si chtějí sednout. Místo toho ale točí filmy.

Ridleymu se sice s Robinem Hoodem moc nezadařilo, teď se ale motá okolo prequelu Vetřelce a to by v tom byl čert, aby z toho nakonec nebylo dobré sci-fi. Tony Scott zase v posledních letech sází na jistotu, a i když nebylo Přepadení vlaku 123 úplně špatné, rozhodně nešlo o film, který bychom od Tonyho potřebovali vidět. A u jeho Unstoppable je to prý podobné. Uvidíme, co těm dvěma přinese budoucnost, každopádně minimálně jako producenti si zajímavá témata vybírat umějí.

Zápletka A Conspiracy of Paper totiž rozhodně zajímavě zní. Kniha, kterou David Liss napsal v roce 2000, se odehrává v osmnáctém století v Londýně a hlavním hrdinou je bývalý boxer Benjamin Weaver, jenž se rozhodne na vlastní pěst vyšetřit, jak to vlastně bylo se smrtí jeho otce. Brzy ale narazí na spiknutí, jehož cílem je zcela změnit světovou ekonomiku. Historický thriller budou bratři Scottové produkovat, a pokud budeme mít kliku, třeba si jeden z nich vydupe i režii. Rozhodně by to mohla být zajímavá detektivka, tak věřme, že to bráchové nedají nějakému debutujícímu klipaři, jenž má za sebou akorát práci na dvou videích pro 50 Centa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace