Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 51/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co má v plánu Matt Damon, v čem uvidíme Anne Hathaway a co nového chystá Stephen King? 

Bradley Cooper a Anne Hathaway by si mohli zahrát v dramatu Silver Linings, v němž se muž propuštěný z psychiatrické léčebny rozhodne dát svůj život dohromady. Hathaway by se mohla spolu s Jamese McAvoyem objevit v Pride, Prejudice & Zombies. Neill Blomkamp by měl mít v hlavní roli svého sci-fi Elysium Matta Damona. Jesse Eisenberg se objeví v komediálním dramatu Free Samples, v němž bude mladá holka dávat dohromady svůj život s pomocí zmrzliny. V politickém dramatu George Clooneyho Ideas of March si zahrají Jeffrey Wright a Max Minghella. Další hvězdou nového seriálu J. J. Abramse Alcatraz bude Sam Neill. Adam Sandler by si mohl zahrát v komedii $40 000 Man muže, jenž je po těžké nehodě předělán skoro na stroj. Jen velmi levný. Sandler se prý také točí okolo remaku francouzské komedie Narco, jejíž hlavní hrdina trpí narkolepsií, a když spí, myslí si, že je superhrdina.

Salma Hayek by se mohla objevit po boku Kevina Jamese v jeho chystané MMA komedii. Josh Hartnett a Neve Campbell se možná sejdou před kamerou filmu Singularity, v němž se dozvíme něco o tom, jak se přesouvají duše ze zemřelých těl do těl nových. Režíruje Roland Joffé. Colin Firth by si měl zahrát ve zlodějském filmu Gambit, jenž produkují bratři Coenové. Francouzská herečka Virginie Ledoyen, kterou můžete znát z Pláže, se objeví ve filmu o francouzských bohémech ze sedmdesátých let The Last Beat. Jessica Chastain z Tree of Life Terrence Malicka spojí síly s Shiou LaBeoufem v dramatu z doby prohibice The Wettest Country. Sasha Baron Cohen by si mohl zahrát v remaku španělské šílenosti Torrente, kde by se měl objevit v roli zkorumpovaného, rasistického a vůbec ne moc dobrého policajta.

Luc Besson bude točit biografii barmské držitelky Nobelovy ceny Aung San Suu Kyi. V hlavní roli se objeví Michelle Yeoh. James Cameron má v plánu převést do 3D představení party Cirque du Soleil. Stuart Beatie potvrdil, že se vrátí za kameru u sequelu teenagerského válečného filmu Tomorrow, When the War Begun. Tvůrce oscarového Precious Lee Daniels chystá adaptaci divadelní hry Anna in the Tropics o rodině ze začátku dvacátého století, jejíž život ovlivní literatura L. N. Tolstého. Zní to strašně nudně. Nových filmových verzí by se měly dočkat kousky natočené podle předloh Stephena Kinga Ohnivé oči a Vzpoura strojů. Spolutvůrce Mrtvé nevěsty Mark Johnson natočí variaci na Čaroděje ze země Oz s názvem Oz Wars. Mělo by to být výrazně temnější a prý víc sexy. Jo a taky slow-motion. Scénáristé Zkrocené hory momentálně píší dva westerny. The Colour of Lightning by měl točit Ridley Scott a Empire of the Summer Moon Scott Cooper. Nick Cassavates zase chystá životopis gangstera Johna Gottiho a jeho polepšeného syna Johna Gottiho Jr.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace