Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trejo zase brousí Mačetu


ikona
Mr. Hlad
danny trejorobert rodriguez
Pokračování letošní řezničiny už se blíží 

Je to jen pár měsíců, co jsme si v kinech mohli užívat veselou taškařici s názvem Machete. Grindhousovský akčňák natočený podle falešného traileru byl celkem veselá a krvavá podívaná.

Ale nijak zvlášť komerčně úspěšná. Oproti konkurenčním Expendables vydělal tenhle krvák hodně zanedbatelnou částku, avšak při srandovním rozpočtu deset milionů dolarů to nikomu moc nevadí. Machete si navíc pravděpodobně najde hodně fandů na DVD. Už před časem jsme psali o tom, že Danny Trejo by se měl do role superdrsného Mexičana vrátit ještě dvakrát, nikdo ale nečekal, že všechno půjde takhle rychle. Trejo totiž oznámil, že scénář dvojky s názvem Machete Kills je už napsaný a natáčet by se mohlo začít už prý velmi brzy.

Rodriguez by se měl i tentokrát postavit za kameru a oficiálně nepříliš vysoké výdělky by ho trápit neměly, protože těch pár milionů na dvojku sežene nejspíš dost snadno. Otázka je, jestli by se tomuhle talentovanému filmaři nevyplatilo spíš natočit nějakou sichrovku. Pořádný hit by se mu do portfolia zase nejspíš hodil, protože Predátoři na všechno sami nestačí a po Planetě teror, Žraločákovi a Lávovce, Prccích a vlastně i Machete by jeho jméno nějaký blockbuster docela potřebovalo. Příští rok však dorazí do kin čtyřka Spy Kids a pokud na ně zase přijdou houfy rodičů a dětí, bude si Rodriguez opět moci dovolit točit krváky, na které nikdo nechodí. No uvidíme, jak to dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace