Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo uvede letošní Oscary?


ikona
Mr. Hlad
anne hathawayjames francooscar
Moderátorská dvojice nám trochu omladí... 

Předávání Oscarů se blíží docela rychle. Objevují se první favorité, ale jména nominovaných zatím nevíme a o vítězích bude rozhodnuto teprve 27. února. Jedna z těch podstatnějších informací však přeci jenom už oznámena byla.

83. ročník předávání Oscarů budou moderovat James Franco a Anne Hathaway. Na první pohled je to možná trošku nečekaná volba, ale organizátoři slavnostního večera to vidí trošku jinak. Franco a Hathaway jsou podle nich mladí a talentovaní herci, kteří mají reprezentovat budoucnost Hollywoodu. S tím se nedá nesouhlasit. Oba dva by tedy měli show, která každý rok potichu trpí nedostatkem diváků, přinést trošku svěžesti a zájmu publika.

I když ani jeden z nich ve volném čase plesy zahrádkářů nemoderuje, večer v jejich společnosti by mohl být hodně zajímavý. James Franco už v několika komediích dokázal, že ví, jak podat publiku vtip a navíc by mohl oscarově zabodovat s dramatem 127 hodin. Anne Hathaway zase může krom své roztomilosti nabídnout i nějakou tu zkušenost se spolumoderováním oscarového večera. Před dvěma lety si ji jako partnerku alespoň na chvilku zvolil Hugh Jackman a jejich výstup rozhodně měl něco do sebe (objeví se v 3:55, ale nebojte se pustit si video celé). Steve Martin a Alec Baldwin sice při posledním udělování nejprestižnějších filmových cen byli celkem fajn, mládí by ale mohlo Oscary příjemně oživit. Co si o tom myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace