Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #64 o bitkách a vetřelcích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak moc velký magor je Nicolas Cage? Co chystá režisér Districtu 9? A kdo v poslední době dostal přes držku?  

Výplach vítá první sníh

Nicolas Cage týdne
Svět potřebuje někoho nenávidět. I ten filmový. Ještě nedávno byl nejvíce opovrhovaným hercem Ben Affleck, tomu se ale podařilo vyškrábat se zpátky nahoru a i když o jeho hereckých kvalitách pořád pár lidí pohybuje, díky tomu, že se ukázal jako hodně dobrý režisér, má klid. Teď je cílem nenávisti Nicolas Cage, jehož výběr rolí v poslední době je přinejmenším podezřelý. Ale vlastně ne jenom v poslední době. Tenhle držitel Oscara a akční geroj devadesátých let měl vždycky tak nějak svůj herecký styl. 

Umění týdne
Originálních plakátů jsme vám už ukázali vy výplachu docela hodně, teď tu máme další. U téhle série je ale fajn nejenom to, že si můžete na zeď dát něco hodně zajímavého, ale především fakt, že plakáty neprozradí název filmu úplně lacino. Musíte se malinko snažit, abyste poznali, na co že se to vůbec díváte. A nebo se mrknout na spodek plakátu, kde to je malým písmem napsané.

Písnička týdne
Nový Conan bude mít jako hlavního záporáka čaroděje a vojevůdce Stephena Langa. A ten jako správný superzloduch potřebuje někoho k ruce. Někoho, kdo se párkrát s Conanem porve a i přes svou fyzickou převahu nakonec stejně skončí rozsekaný na kusy. Tím někým je zápasník a lidský nosorožec Bob Sapp. Má za sebou už pár filmů, ale proslavil se především v zápasnickém ringu. Conan by ho mohl zase trošku pošoupnout a producenti by si ho  mohli začít trochu víc všímat, ovšem pokud po Sappovi nezatouží Hollywood, je možné, že se nakonec zaměří na úplně jinou větev showbusinessu.

Spoiler týdne
Kolik času člověk potřebuje na to, aby někoho vytočil do ruda a donutil ho afektovaně řvát? Tvůrcům následujícího videa stačí tři minuty a šestnáct vteřin. Během téhle krátké doby se jim totiž povedlo vyspoilerovat zvraty a zápletky padesáti Disneyovek. Klikejte, pokud máte odvahu. Mimochodem na videu je ta samá dvojice, která vždy ke konci roku vykecává děj u všech významných i nevýznamných filmů, které se za posledních 365 dní objevily. Takže o nich nejspíš letos ještě uslyšíme.

Blbý nápad týdne
To, že se v multiplexech jí popcorn, srká kola a šustí s pytlíky křupek, je fakt, se kterým jsme se museli smířit. Všechno má ale svoje hranice. Nebo spíš donedávna mělo. Síť kin AMC Dine-In Theatres začala nabízet svým zákazníkům jídlo. A ne jen tak ledajaké. Na talíři a s příborem. Pokud tedy někdy v budoucnu plánujete jít do kina v New Jersey, Kansasu, Atlantě nebo v Missouri, připravte se na to, že člověk o dvě řady dál bude mlátit příborem o talíř a všude budou sedět burgry.

Projekt týdne
Neil Blomkamp se nám předvedl s hodně povedeným sci-fi District 9, co ale kutí teď, to vlastně nikdo pořádně neví. Následující video, pod nímž je Blomkamp podepsaný jako režisér, však naznačuje, že to bude zase zajímavé a nejspíš zase slizké. Otázka ale je, jestli je tohle video teaser, nějaký virál nebo třeba jen fór. Doufejme v to první a věřme, že se brzy objeví víc informací.

3D týdne
Za pár let se dočkáme 3D verzí Hvězdných válek. Ke svým starším filmům se hodlá vrátit i James Cameron, takže by mohl Arnold likvidovat Skynet ve třetím rozměru. Pozadu ale nezůstávají ani další režiséři. Steven Spielberg sice nemá s 3D konverzí jednoho ze svých nejlepších filmů vůbec nic společného, koho to ale zajímá?

Útok týdne
Každý si chce kopnout do filmové hvězdy. Člověk z toho má kýbl publicity a občas i dobrý pocit. Bronson Pelletier má sice do opravdové filmové hvězdy daleko přibližně jako celá redakce MovieZone, na rozdíl od nás ale hraje vlkodlaka Jareda ve Stmívání. A to se mu možná vymstilo. V britském Birminghamu, kde se konala jakási akce spojená se čtvrtým dílem emoupírské ságy, ho na záchodech napadla čtveřice opilých mužů a zlomila mu frňák. Neví se, jestli si na něj vyšlápli jen kvůli alkoholu, nebo právě kvůli Stmívání. Každopádně čtyři na jednoho rozhodně není žádná férovka. Na druhou stranu pokud do médií uniknou jména útočníků, je téměř jisté, že se do konce života budou muset skrývat někde v Amazonii. Fanynky Twilightu jsou všude a na své miláčky si sahat nenechají.

Spot týdne
Minulý týden jsme vám ukázali první znepokojující fotografie z muzikálové adaptace Spider-Mana. Teď se nám ty obrázky rozhýbali. Jak se s pavoučím mužem porvala Julie Taymor zjistíte až začátkem ledna. Pokud vás to tedy alespoň trochu zajímá.

Duel týdne
Z minulého duelu vyplývá, že nijak zvlášť nevěříte, že by se někdo z hereckého tria ze série o Harry Potterovi mohl prosadit. Na druhou stranu hůl nad nikým také nelámete. Teď se podíváme na ještě ikoničtějšího hrdinu.

Zack Snyder se upsal režii nového Supermana a teď hledá hlavního představitele. Už docela dlouhou dobu ale zní názory, že by se na to měl vykašlat a naverbovat zpátky Brandona Routha. Co si o tom myslíte? Byl by Routh dobrým Supermanem i podruhé? Své ano nebo ne pište do předmětu a nezapomeňte pro svůj názor uvést důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace