Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marky Mark znovu jako drsoň


ikona
KarelR
mark wahlberg
Neo-noirů není nikdy dost. I když... 

Kdy už to všichni pochopí. Mark Wahlberg by měl brát hlavně komedie! Bývalý rapper má sice za sebou pár slušných dramatických rolí, poslední dobou ale začíná být jasné, ve kterém žánru je mu lépe. Tragický rok 2008 (Stalo se, Max Payne) si letos vyžehlil skvělou menší rolí v Nočním rande a blbnutím v Bengách v záloze, a kamkoliv vkročí, jde mu hláškování na výbornou (vzpomeňte si třeba na ceny MTV). Wahlberg však pořád ne a ne přejít k tomu, co mu jde očividně lépe.

V nadcházejícím boxerském dramatu The Fighter si tedy opět zkusí vážnou polohu, pak se k nelibosti mnoha lidí stane videoherním dobrodruhem Nathanem Drakem ve filmovém Uncharted... a potom by se rád vrátil k neo-noiru. K hodně odvážnému, nutno říct, protože se chystá na hlavní roli ve filmu Broken City. Scénář brutální kriminálky se minulý rok ocitl na Black Listu (každoročně se tam scházejí nejlepší nenatočení kousky), Wahlberg se ale kontroverze nebojí a hodlá ho dostat před kamery. A to s režisérskou pomocí Allena Hughese, jednoho z bratrů zodpovědných za Knihu přežití a Z pekla.

Broken City vypráví příběh Billyho Taggarta, policisty propuštěného ze služby poté, co omylem zastřelí šestnáctiletého kluka. Osm let po nešťastném incidentu pracuje Taggart jako soukromý detektiv, a zaplete se do svého nového případu, při němž měl sledovat nevěrnou manželku jednoho newyorského papaláše. Ano, všichni jsou si vědomi podobnosti se slavnou Čínskou čtvrtí, materiál ale prý skrývá tolik nečekaných dějových zákrut a nekompromisního násilí, že to je vlastně nadmíru vítaná inspirace. O to víc možná zamrzí, že se jí nezmocnil nějaký jistější tým než Wahlberg a Hughes, pod jejichž rukama by celá věc mohla snadno sklouznout do bezděčně násilného béčka. Snad tomu tak nakonec nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace