Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 48/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
O co půjde v dalším Underworldu, co chystá M. Night Shyamalan, kdo skončí v Alcatrazu a kdo si brousí zuby na roli Supermana? 

George Clooney by se mohl objevit pod vedením Stevena Soderbergha v remaku klasického seriálu Man from UNCLE. Denzel Washington se nechal slyšet, že by se rozhodně nebránil nějaké comicsové roli. V jeho věku se ale něco takového bude hledat nejspíš docela špatně. Jaden Smith se objeví v novém filmu M. Night Shyamalana One Thousand A.E.. O ději se nic neví, snad jen to, že se bude odehrávat v budoucnosti a hrdinové se budou muset vydat na dalekou cestu. Jorge Garcia, jenž si ve Ztracených zahrál kulatého sympaťáka Hurleyho, by se měl objevit i v novém projektu J. J. Abramse Alcatraz. Mark Wahlberg potvrdil, že nebude v nové verzi Vrány. Roli Flashe Thompsona dostal v novém Spider-Manovi neznámý Chris Zylka. Gael Garcia Bernal si zahraje boxerského šampiona Roberta Durana v jeho biografii Hands of Stone. Nejnovějším kandidátem na roli Supermana je Matthew Goode, jenž se objevil třeba ve Watchmenech.

V novém thrilleru Marka Romanka (měl točit nedávného Vlkodlaka) Locke & Key se podíváme do strašidelného domu, jehož návštěvníci zjistí, že tu nejsou sami. V hlavní roli Miranda Otto. Za kamerou remaku zlodějského filmu Gambit, který produkují bratři Coenové, bude stát Michael Hoffman (The Last Station). Foxové podepsali smlouvu s Darrenem Aronofskym a budou mu příští dva roky pomáhat s jeho produkční společností Protozoa Film. Michael J. Bassett, jenž se nedávno předvedl se Solomonen Kanem a teď kutí pokračování Silent Hillu, bude točit horor Saint Mary`s, v němž bude muset banda lidí v opuštěném blázinci prožít své nejhorší noční můry. Ve čtvrtém Underworldu bude mít Kate Beckinsale čtrnáctiletou dceru a společně budou bojovat v budoucnosti proti společnosti, která chce geneticky vyšlechtit supervlkodlaky.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace