Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Superman


ikona
KarelR
supermanwarner bros.zack snyder
Jaké jsou požadavky na nového muže z oceli? 

Sovy Zacka Snydera si možná nabily zobáky, pánové od Warner Bros. mu ale pilotní licenci zatím nesebrali. Naopak mu vrazili do rukou nového Supermana, který musí vzlétnout do oblak do roku 2013, jinak se strhne velká bitva o vracející se práva. Vánoce 2012 by se tedy měly nést v duchu návratu nejdušínovštějšího ze superhrdinů. Nejdřív je ale třeba ho najít.

A právě tenhle detail se nyní začal řešit. Hledání nového Clarka Kenta se oficiálně dočkalo zelené, a u Warnerů si hodlají prohlédnout alespoň stovky kandidátů, než vyndají ze skříně modrý trikot s eskem na hrudi. Putovat by měl do rukou neznámé anebo televizního herce, jehož věk se má pohybovat mezi 28-32 lety. Což je kupodivu o trochu víc, než bylo v době jejich obsazení Reeveovi a Routhovi.

Tahle informace naznačuje, že nás Superman ve středních letech zřejmě nečeká. Zkušenost ale velí, že když režisér uvidí toho správného herce, bude mu jedno, jestli se trefuje do vymezeného věkového rozmezí nebo ne. Díky tomu se mezi jména prvních kandidátů probojoval čtyřiadvacetiletý Armie Hammer (zahrál si oba bratry Winkelvossovy v The Social Network), kterého zatím doplňují Joe Manganiello z Pravé krve a Ian Somerhalder aka Boone ze Ztracených.

Už teď je ale pravděpodobné, že se třetí jmenovaný se v zájmu Warnerů dlouho neohřeje. Natáčení Christopherem Nolanem pečlivě sledovaného filmu by totiž mělo začít v červnu 2011, což ze hry víceméně vylučuje všechny seriálové herce, kteří makají na plný úvazek na podzimních show. A mezi ty spadá i Somerhalderova twilightovina The Vampire Diaries. Nebezpečí by tedy mělo být zažehnáno, snad se v příštích měsících dočkáme nějakých trochu povzbudivějších jmen. Jaká napadají vás?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace