Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman v bedně


ikona
KarelR
Jaká je budoucnost Bruce Waynea? 

The Dark Knight Rises doplachtí do kin 20.července 2012. Tím se uzavře Nolanova netopýří trilogie, určitě to ale nebude konec Batmana. Z mnoha možností, které se nabízejí jako pokračování, je mnoho nerozumných. Warneři se můžou pokusit ukecat Nolana k dalšímu dílu (hodně štěstí...), pokračovat v sérii bez něj, anebo přijít s dalším restartem, stejně jako to učinili v Sony se Spider-Manem. Zatím to ale vypadá, že jsou o něco chytřejší.

Podle pár uniklých informací se totiž pomalu plánuje televizní seriál, jenž by se snažil zachovat nolanovský feeling. Jinak by ale neměl s filmy nic společného, jelikož by se v něm objevil jak nový Batman, tak nový Joker, mající pramálo společného s oscarovým výtvorem zesnulého Heatha Ledgera. Zní to jako velice dobrý nápad, jak přitáhnout k obrazovace spoustu lidí, protože je jasné, že vytasení dalšího filmového Jokera bude ještě dlouho dost ošemetná věc.

Na malé obrazovce by se ale mohlo comicsovým borcům dařit a udrželi by se tak v myslích diváků do té doby, než by někdo přišel se smysluplným nápadem, proč s nimi znovu na plátno. Celý projekt je ještě v plenkách a na jeho vývoj mají všichni minimálně dva roky, už nyní se ale špitá o tom, že by si měl televizního Batmana zahrát "někdo jako Karl Urban". Podporovali byste nasazení kápě herci, který svoji tvář propůjčil novému dr. McCoyovi a chystá se na roli Soudce Dredda? A jak se vůbec tváříte na celý nápad s sherlockovským tahem procpat Batmana do hlavního vysílacího času?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace