Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Iron Man nebo Disneyovka?


ikona
KarelR
disneyiron manjon favreau
Jon Favreau si pomalu plní diář. 

U Disneyho se s ničím nepářou. Po koupi Marvelu netrvalo dlouho a domů putovaly všechny tamní nadcházející comicsárny. The Avengers i Iron Man 3 tedy půjdou do kin již pod hlavičkou hračkářského gigantu, je ale třeba hledět i na jiné cesty, jak si udržet solidní příjmy. A takhle se před sedmi lety narazila zlatá žíla s Piráty s Karibiku. Trilogie založená na atrakci z Disneylandu vydělala majlant, mohlo by se proto vyplatit podruhé vstoupit do stejné řeky. Anebo rovnou do oceánu.

Nové disneyovské plány totiž zahrnují film jménem Magic Kingdom, jenž by měl být "adaptací" celého zábavního parku! Floridská atrakce, jíž kraluje slavný Popelčin zámek, přeci nabízí tolik skulin pro smysluplné dobrodružství, protkané známými disneyovskými hrdiny! Zní to sice jako těžká vykrádačka Noci v Muzeu, právě tahle filmová série ale byla Ronu Mooreovi (scenárista Battlestar Galacticy) inspirací k tomu, aby přišel s prvním papírovým nástřelem. Studio ale nebylo úplně spokojeno, takže se jeho prací trochu prohrabe nějaký jiný pisálek, kterému by měl na krk dýchat Jon Favreau.

Režisér Iron Manů má sice plné ruce práce s dokončováním Kovbojů a Vetřelců, od půlky příštího roku už ale bude mít volno na další projekt. A v tu chvíli to začne být zajímavé. Všichni sice očekávají, že se vrhne do završení trilogie o nezbedném milionáři v hodně drahém obleku, Favreau teď ale není s pány od Marvelu zrovna zadobře. Pokud chcete věřit drbům, režii The Avengers dostal Joss Whedon jen proto, že byl levnější, a Favreau určitě nepůjde do IM3 za nějaký pakatel. V záloze tedy bude mít Magic Kingdom a může se do poslední chvíle tvářit, že se klidně pustí do něj.

V případě, že to bude fungovat, pak prostě oživí hračky až po květnu 2013, kdy by měl další Železňák dorazit do kin. Záleží vám na tom, aby Favreau točil třetího Iron Mana? Anebo byste byli raději, kdyby se uklidil rovnou ke svojí záloze?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace