Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinný Channing Tatum


ikona
Mr. Hlad
channing tatum
Dvojka G. I. Joe nejspíš hned tak nebude, Channing Tatum i tak ale plánuje velké věci 

Zrovna včera jsme to s Civalem řešili v hospodě. Channing Tatum pro mě symbolizuje současný Hollywood, v němž se hvězda může stát z kohokoliv. I z nepříliš charismatického bývalého striptéra, jenž má solidně namakanou figuru a výraz nemocného křečka.

Snaha vybírat si zajímavé projekty se ale Tatumovi upřít nedá. Teď se jeho jméno začalo skloňovat rovnou se dvěma. Tím prvním by měl být historický velkofilm Love and Honor, jehož děj se má odehrávat v roce 1774, kdy Amerika bojuje za nezávislost. Tatum by se tu měl objevit v roli mladého vojáka Kierana Selkrina, jenž je vyslán do Ruska na carský dvůr s jediným úkolem - přesvědčit Kateřinu Velikou, aby nepodporovala britskou armádu v boji o kolonie. A za to jí bude zahřívat postel a bojovat proti Kozákům. Scénář píše tvůrce Statečného srdce Randall Wallace a vedle Tatuma bychom mohli vidět údajně i Anne Hathaway.

Ještě zajímavěji ale zní Tatumova potenciální účast na remaku seriálové klasiky 21 Jump Street. Tatum teď prý údajně vyjednává o tom, že by si zahrál hlavní roli a vedl tým mladých detektivů, jenž bojuje za spravedlnost na amerických středních školách. Nedávno jsme informovali o tom, že v jedné z hlavních rolí by se mohla objevit i Emma Stone. Počítá se samozřejmě i s Jonahem Hillem, jenž napsal prý eRkový scénář. Za kamerou sedí Phil Lord a Chris Miller, kteří natočili parádní úletový animák Zataženo, občas trakaře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace