Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castingové drby


ikona
Mr. Hlad
clash of the titansescape from new york
Tiše a neoficiálně o druhém Souboji Titánů a Útěku z New Yorku 

Tak si dáme další kolečko nepotvrzených informací, drbů, fanouškovských teorií a možná i prachsprostých lží. I tyhle informace ale někdy mají svoje kouzlo.

O tom, že režisér povedeného hororu Podivní Breck Eisner hodlá natočit novou verzi Útěku z New Yorku, jsme už psali před několika měsíci. Remake klasiky, ve které Kurt Russell představil světu jednu z nejdrsnějších filmových postav všech dob Snaka Plisskena, se plánuje už docela dlouho a motal se okolo něho třeba i Len Wiseman nebo Gerard Butler. Ti jsou teď ale ze hry. Ačkoliv jsme si na MovieZone po Podivných říkali, že by v roli jednookého drsňáka klidně mohl být Timothy Olyphant, zdá se, že mnohem větší šanci má Jeremy Renner, s nímž se údajně jedná. Rennera teď čeká čtvrtá Mission: Impossible, v níž by mohl získat potřebný hvězdný status na to, aby utáhl brutální béčkovou sci-fi. Líbil by se vám v ní?

Potenciálně velké věci se dějí i okolo dvojky Souboje Titánů s pracovním názvem Wrath of the Titans. Diváci z prvního dílu sice moc nadšení nebyli, v kinech ale nechali skoro půl miliardy dolarů, takže studio má jasno. Za kamerou už nebude sedět Louis Leterrier, ale nahradí ho Jonathan Liebesman, od něhož uvidíme na jaře akční sci-fi Bitva: Los Angeles. Vrátit by se měli Sam Worthington i Gemma Arterton a vypadá to, že by se vedle nich mohli objevit i James Franco nebo Javier Bardem. Toho prvního údajně čeká role syna Poseidona Agenora, Bardem by si zase mohl prý zahrát boha války jménem Ares. Rozhodně by to byly zajímavé herecké přírůstky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace