Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ice Cube jako Drsný Harry?


ikona
Mr. Hlad
david o. russell
Největší drsoň planety hodlá ještě přitvrdit 

Člověk, který se nezajímá o film, přichází o hodně. Nemůže sledovat Julii Roberts, jak jako rozmazlená čtyřicátnice cestuje po světě, neuvidí Vina Diesela starajícího se o pět dětí nebo těhotného Arnolda Schwarzeneggera. Ale především – nemůže sledovat kariéru Ice Cuba.

Tenhle člověk je totiž zábavnější než celý Frat Pack. Na jedné straně vydává hiphopová alba, na jejichž obalech se stylizuje do člověka, jehož geny jsou kombinací Clinta Eastwooda, Johna Wayna a Charlese Bronsona, na té druhé hraje v těch nejuchcanějších rodinných komediích. Je to zkrátka drsňák s velikým srdíčkem a člověk si z něho nemůže nedělat legraci. Teď to ale malinko přehání. Rád by totiž šel ve stopách samotného Drsného Harryho.

Nemusíme se naštěstí bát, že by došlo na remake jednoho z nejslavnějších filmů sedmdesátých let, kde by Eastwooda nahradil tenhle prťavý tlusťoch, ale Ice Cube se plánuje u tohoto legendárního detektiva minimálně inspirovat. Zatím nepojmenovaný film, v němž by měl hrát superdrsného policajta, který čistí ulice od špíny, ale nakonec takový průšvih být nemusí. Režírovat by ho totiž měl David O. Russell, jenž by rád letos ulovil nějakého toho Oscara s boxerským dramatem The Fighter. Především však za sebou má Tři krále, v nichž ukázal, že akci zvládá bez problémů a že vlastně i z toho Ice Cuba dokáže dostat nějaký ten herecký výkon. Co ale tenhle projekt udělá s dlouho plánovanou adaptací hry Uncharted, to bohužel nevíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace