Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od mumií k duchům


ikona
Mr. Hlad
stephen sommers
Stephen Sommers se bude kamarádit s mrtvými 

Stephen Sommers je sice tak trochu srandovní režisér, když mu ale dá někdo hodně peněz a hlídá jeho megalomanství, dokáže natočit příjemně zábavnou hovadinu. Po dvou Mumiích, nepříliš povedeném Van Helsingovi a G. I. Joe je to už prakticky jisté.

Logika v jeho filmech nemá co dělat, místo toho tu člověk najde hromadu výbuchů, solidně natočené akční scény, cheesy hlášky a zábavu. O tom, co Sommers vypustil do světa, se sice většinou v dobré společnosti nemluví, ale je nutné přiznat, že jeho akcí našlapané hovadiny mají svoje kouzlo. A v Hollywoodu to dobře vědí. Teď se Sommers upsal dalšímu filmu, jenž však na první pohled vypadá jako výrazně komornější záležitost.

Odd Thomas má být adaptace románu Deana Koontze a hlavním hrdinou je kalifornský kuchař a flákač, jenž má velmi neobvyklou schopnost. Umí totiž mluvit s duchy. Po životě superhrdiny ale netouží ani trochu, i tak se však občas nechá ukecat k tomu, aby pomohl místní policii, když se na scéně objeví brutální vrah. Kniha je údajně zajímavá noirovou atmosférou, Sommers však slibuje, že v jeho filmu dojde nejen na tohle. Máme totiž prý čekat jak akci, tak i hrůzu a humor. Sommers film i produkuje, takže nad ním nikdo nebude mít dohled. Doufejme, že udrží svou kreativitu na uzdě a potvrdí, že tupí ale zábavní vojáci z G. I. Joe nebyli jen náhoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace