Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 44/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v nové verzi Total Recall? S kým se porve Wesley Snipes? Kdo si zahraje Lady Di?  

Colin Farrell a Tom Hardy jsou nejpravděpodobnějšími kandidáty na roli v remaku akční sci-fi klasiky Total Recall. Mohlo být hůř. Brad Pitt si zahraje ve filmu podle skutečné události In with the Devil. Objeví se tu v roli bývalého fotbalisty a drogového dealera, jenž se chce vyhnout vězení tím, že se nechá zavřít do blázince a pokusí se dostat přiznání ze sériového vraha. Jack Black by se mohl objevit v adaptaci „příručky“ How to Survive a Robot Uprising. Pravděpodobně ho uvidíme i v romantické komedii od tvůrce seriálu Mad Men You Are Here, kde se objeví po boku Matta Dillona. Ve zlodějské komedii Tower Heist uvidíme vedle Bena Stillera a Eddieho Murphyho i Matthew Brodericka nebo Caseyho Afflecka. V dramatu Lives of Saints budou hledat vykoupení v Los Angeles mimo jiné i Meg Ryan, 50 Cent, Joe Anderson, Kat Dennings nebo John Lithgow.

Wesley Snipes potvrdil, že by se rád vrátil k postavě upírobijce Bladea, ale teď natáčí rodinný kung-fu film Master Daddy, což by prý měla být kombinace Kung-fu mely a Fotr je lotr. Camea by údajně měli mít i lidé jako Sonny Chiba, Bob Wall, Quinton Rampage Jackson, Tony Jaa nebo Chuck Norris! Tom Cruise dostal nabídku zahrát si jednu z hlavních rolí ve filmové verzi broadwayského muzikálu Rock of Ages. Meryl Streep, Sandra Bullock a Oprah Winfrey si prý zahrají v zatím nepojmenované komedii ze světa nakupování. Keira Knightley by se údajně mohla objevit v biografii Princezny Diany. A hlavní roli v dramatu Anga Leeho Life of Pi, jehož hrdinou je sedmnáctiletý kluk, který skončí na záchranném člunu s orangutanem, hyenou, zebrou a tygrem, si zahraje neznámý Suraj Sharma. Antonio Banderas si po dlouhé době zkusí znovu režii, chystá totiž sci-fi drama Solo o vojákovi, který trpí traumatem z válečného konfliktu. Zahraje si i hlavní roli.

Dánský režisér Ole Bornedal (Hlídač mrtvých - originál i hollywoodský remake) se vrací do Ameriky, kde bude pod dohledem Sama Raimiho točit horor Dibbuk Box o krabičce, která svým majitelům přináší smrtící smůlu. Francis Ford Coppola natáčí Twix Now and Sunrise, o jehož ději se zatím nic neví, ale v hlavních rolích se objeví Val Kilmer a Elle Fanning. Peter Segal projevil zájem natočit si boxerskou důchodcovskou záležitost Grudge Match, v níž by se mohli objevit Sylvester Stallone a Robert De Niro. Hororový klasik Don Coscarelli připravuje černou komedii John Dies at the End o dvou flákačích, co mají zachránit svět. Máme čekat kombinaci Zahulíme, uvidíme a Oni žijí! Niels Areden Oplev, tvůrce detektivky Muži, kteří nenávidí ženy, chystá horor o strašidelném zámku The Keep. Paul Haggis plánuje remake španělského Cell 211. Hlavním hrdinou má být mladý bachař, který se omylem připlete k vězeňské vzpouře a musí předstírat, že je jedním z kriminálníků, pokud nechce skončit s nožem v žaludku.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace