Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sněhurka nám přitvrdí


ikona
Mr. Hlad
angelina jolietom hardy
... a čeká ji bojový výcvik 

Pohádkovou klasiku Sněhurka a sedm trpaslíků zná snad každý. Jde o jednu z nejprovařenějších pohádek, takže se člověk nemůže divit, že to s ní Hollywood zkouší trošku jinak.

Už před lety vznikla Sněhurka jako horor, teď se nejspíš dočkáme akčního filmu. Nebo možná dvou. Před nedávnem jste se mohli dočíst, že vlastní verzi chystá Tarsem Singh, jenž momentálně točí antickou akci The Immortals, ale dost možná ho předběhnou Britové. Debutují režisér Rupert Sanders a scénárista Evan Daugherty by totiž vlastní Sněhurku chtěli taky. A zdá se, že už mají i jasno o hlavních rolích. Momentálně to vypadá, že se před kameru postaví Tom Hardy, pokud se mu tedy povede udělat si místo v diáři mezi natáčením akční komedie This Means War a třetím Batmanem.

A v čem že bude tahle Sněhurka jiná? Děj má dávat mnohem více prostoru postavě lovčího, jenž dostane za úkol zbavit se malé holky a nechat ji zemřít v lese hlady. V tomhle případě se nad ní ale slituje a začne ji tak troch připravovat na drsný boj o přežití mimo civilizaci a střetnutí se zlou královnou. V její roli by tvůrci rádi viděli Angelinu Jolie, která prý projevila o projekt zájem, není však jisté, jestli na něj bude mít čas. Každopádně tahle variace na klasickou pohádku by mohla být nakonec dost zajímavá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace