Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové hvězdy v televizi


ikona
KarelR
al pacinorobert de niro
Co chystají Robert De Niro a Al Pacino? 

Jak kdysi hlásaly trailery Nelítostného souboje: "Dva nejvíc elektrizující herci svojí generace." Al Pacino i Robert De Niro už ale mají pár let problém najít si ten správný filmový projekt, ve kterém by mohli náležitě zazářit. A tak začínají improvizovat.

Pacino to už nějakou dobu zkouší v televizi, přesněji řečeno u HBO (což ale vlastně není televize!), kde se mu minulý rok zadařilo s dramatem You Don't Know Jack. A tak to tam zkusí ještě jednou. Po Jacku Kevorianovi, známém pod přezdívkou doktor Smrt, si v tamní produkci zahraje dalšího krapet nevyrovnaného pána - hudebního producenta Phila Spectora. Ten spolupracoval třeba s Beatles a s dalšími legendárními kapelami, svoji divokou životní jízdu ale zakončil v roce 2003, kdy zastřelil herečku Lanu Clarkson a vyfasoval za to 19 let až doživotí. Film se nejspíš zaměří právě na tuhle událost (a na jeho vlasy!), a napíše a natočí ho kdysi skvělý scenárista David Mamet. Vyjde to Pacinovi a napodruhé?

Jeho kamarád De Niro se mezitím strachuje, co v Universalu provedou se zakončením Jebalovské trilogie, a tak také hledá klid u malé obrazovky. Stojí totiž za novým policejním seriálem nazvaným Rookies. Spolu s Richardem Pricem (The Wire) ho právě prodal CBS, a brzy na něj začne dohlížet z pozice výkonného producenta. To sice není žádné terno, ale příběh šesti nováčků v uniformách, kteří se dostali do okrsků s vysokou kriminalitou, je pod jeho a Priceovým dohledem určitě lépe, než u někoho žánrem netknutého. A jelikož se spekuluje i o tom, že by si v seriálu mohl střihnout i menší roličku, třeba mu do roka a do dne někdo z nás dá šanci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace