Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 41/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co plánuje Darren Aronofsky, koho bude chránit Tom Cruise, který mafiánský vrah je větší frajer a jaká hra se možná podívá do kin?  

Meryl Streep a Julia Roberts si zahrají společně v černé komedii o drogách a panovačných ženských August: Osage County. V novince Richarda Linklatera Bernie se vedle Jacka Blacka a Shirley MacLaine objeví i Matthew McConaughey. James Franco, Benicio Del Toro a Michael Shannon si zahrají v biografii mafiánského zabijáka Richarda Kuklinskiho The Iceman. Nejde o film The Ice Man, kde se v hlavní roli objeví Mickey Rourke. Uvidíme nakonec dvě verze jednoho příběhu? Seann William Scott, Liev Schreiber a Jay Baruchel se objeví v hokejové komedii Goon, v níž se rváč rozhodne začít hrát hokej s bandou zoufalců. Leonardo DiCaprio, Amanda Seyfreid a Tobey Maguire by si mohli zahrát pod vedením Baze Luhrmanna v nové verzi slavného románu Velký Gatsby.

Amy Adams se možná objeví v novém muppeťáckém filmu nebo v novince Camerona Crowa We Bought Zoo. Stejně jako Thomas Haden Church, kterého ale navíc čeká i práce na novince Williama Friedkina Killer Joe, ve které si mladý muž objedná na svou matku nájemného vraha. Melanie Griffith se připojí k Bryanu Cranstonovi v thrilleru The Grief Tourist. Alan Alda si zahraje padoucha ve zlodějském filmu Bretta Rattnera Tower Heist. Tom Cruise a Jack Nicholson se možná objeví společně ve filmu El Presidente, v níž agent tajné služby musí ochránit nejhoršího (a bývalého) prezidenta USA. O Hlavní role v novince Kathryn Bigelow Sleeping Dogs se pravděpodobně podělí Tom Hanks a Johnny Depp. V Jižní Americe budou pátrat po drogových magnátech. Poslední Superman Brandon Routh se objeví v dramatu Missing William, ve kterém se žena bude muset rozhodnout, jestli zůstane se svým manželem, který je ochrnutý, nebo se vrátí ke své středoškolské lásce.

Basil Iwanyk, jenž napsal Město a Expendables, začal tvořit scénář k akčnímu thrilleru ve stylu Smrtonosné pasti The Civilian, v němž teroristé přepadnou veletrh zbrojní techniky. A aby té akce nebylo málo, začalo se mluvit o adaptaci počítačové hry Just Cause. Tomas Alfredson, režisér původního Ať vejde ten pravý, bude točit dobrodružnou fantasy Larklight, která se bude odehrávat v alternativní viktoriánské éře a dva sourozenci tu budou muset s partou pirátů zachránit svět před šílencem. Ben Affleck dostal nabídku režírovat film Gangster Squad, ale s díky odmítl. Warneři by teď na jeho místě rádi viděli Darrena Aronofskyho, ten má ale údajně na stole nabídku na druhého Wolverina. Co si vybere, to se včas dozvíte. Kdyby si vybral místo gangsterů comicsy, režírovat by mohl například Francis Lawrence, Martin Campbell nebo Paul Greengrass. Alespoň tak si to studio představuje.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace