Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder šéfuje Supermanovi


ikona
Mr. Hlad
superman
Režisér Třístovky a Watchmenů se pustí do Supermana 

Se Supermanem je to složité. Je to sice comicsová klasika nejtěžšího kalibru, jeho příběhy jsou však pro současné čtenáře a diváky tak trochu neobvyklé. Vedle Clarka Kenta vypadá Mirek Dušín jako sadistický psychopat a Superman se vrací Bryana Singera dokázal, že na takhle stoprocentního klaďáka lidé moc zvědaví nejsou.

A tak se to zkouší jinak. O restartu se mluví už hodně dlouho. David Goyer a Jonathan Nolan, kteří se starají o scénář, se snaží o dospělejší a drsnější přístup a tomu bylo potřeba přizpůsobit i výběr režiséra. Ve hře byli zkušený a prověřený Tony Scott, který by nějaký opravdový hit potřeboval jako sůl, Matt Reeves, jemuž se zadařilo s Monstrem, ale jeho upírský remake Let Me In v kinech propadl a Duncan Jones, který zamachroval s Měsícem. Nakonec vyhrál kandidát, který měl k režijní sesli tak nějak od začátku nejblíže.

Nového Supermana bude nakonec režírovat Zack Snyder. Je to logická volba. Vizuální stránku filmu má odjakživa v malíčku, je to comicsový geek, který dokonce odmítl režírovat Superman se vrací, ale jeho Třístovka a Watchmeni měli i přes pár nedostatků své kouzlo. A navíc nejspíš nedalo moc práce ho ukecat, když Legenda o sovích strážcích v kinech propadla a ze Sucker Punch pravděpodobně také hit nebude. Každopádně se Snyderem na palubě začíná být jasné, že nový Superman, který by si to údajně měl rozdat s generálem Zodem, se vydá zcela jinou cestou než předchozí filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace