Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone slaví: Pět let s vámi!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Druhý říjnový den roku 2005 to začalo... 

Není nic horšího než proslovy na narozeninách, kdy se neživá věc humorně přirovnává k člověku stejného stáří. Proto mi odpusťte, že nebudu MovieZone přirovnávat k rozjařenému klučinovi předškolního věku, který si rád hraje na verandě, miluje dětskou krupičku a je hrdý na to, že se přestal pomočovat (ano, metaforicky jsem tím vyjádřil, že nám databáze už nějaký ten rok nepadá). Radši řeknu, že pět let je sakra dlouhá doba. Je to půl dekády. Ušli jsme za ten čas zatracenou štreku, jak v osobním životě, tak hlavně v tom profesionálním, potažmo moviezoňáckém.

A jsme vděční, že u toho pořád máme za zády vás, naše čtenáře, navíc ve vytrvale rostoucím počtu. Těší nás věrní každodenní uživatelé, přízeň občasných pozorovatelů i návštěvy náhodných kolemjdoucích, jež sem přivála náhoda nebo třeba prozřetelnost nějakého vyhledávače. Díky vám totiž pořád víme, že je o naši práci zájem, že web žije a má cenu ho dál rozvíjet v zájmu vaší důkladné orientace ve světě filmu.

Nebudu tajit naši touhu vám tuhle narozeninovou zdravici podstrčit už na nové MovieZone. Redesign se nám ale lehce zpomalil, takže se ho dočkáte až v příštích týdnech. Zpřehlednění a celkové upgradeování MZ ale rozhodně nebude poslední výzvou nejbližších měsíců. Vedle standardní náplně chystáme i nějakou tu novou rubriku, výrazné posílení by mělo do konce roku nastat na poli soundtracků, DVD a hlavně Blu-rayů, naplno se nám rozjedou akce spojené s Jameson Cult Film Clubem a chystáme i velkou narozeninovou párty, protože tyhle půlkulatiny je třeba důkladně oslavit. A to největší překvápko vám pro jistotu radši neprozradíme vůbec.

Snad to všechno klapne, k naší i vaší spokojenosti, a budeme se tu i nadále setkávat nejen během další pětiletky. Filmy se totiž budou točit dál. A dál se u nich budeme bavit, dojímat, bát i smát. Pište si, že jim budeme v patách i během let příštích.

P.S.: Bilanční články ku příležitosti významného jubilea budou následovat…:)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace