Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemeckisův návrat do minulosti?


ikona
KarelR
robert zemeckiswarner bros.
Už to chce pořádnej film, Bobe! 

Ne, netřeba se děsit. Robert Zemeckis nechystá čtvrtý Návrat do budoucnosti, ve kterém by se Michael J. Fox vydal do minulosti zabít matku Stephenie Meyer. Fandové série si musí i nadále vystačit s tímhle Soudným dnem. Zemeckis se ale konečně chystá vrátit k hraným filmům, jelikož mu Disneyovci nedávno zrušili jeho studio ImageMovers Digital. Inu, když natočíte tři průměrné motion-capture animáky, a pak přijde James Cameron a spustí 3D revoluci jednou pohádkou z Pandory, není se čemu divit.

Pro nás je to ale navýsost dobrá zpráva, protože je Zemeckis pořád tím pánem, co ve svých lepších letech točil filmy jako Honba za diamantem, Falešná hra s králíkem Rogerem nebo Forrest Gump. Co tedy chystá? Chvíli se prý motal okolo nového Supermana a zvažoval beatlesácký animák Žlutá ponorka, teď se ale nejspíš vydá jinou cestou. Na té by mohl potkat sequel králíka Rogera (hodně málo pravděpodobné), adaptaci románu Dark Life, v němž superschopnostmi obdaření teenageři žijí na mořském dně, anebo film jednoduše nazvaný Timeless.

A přestože to tak možná nevypadá, nejzajímavěji by mohl dopadnout projekt číslo tři. Ačkoliv se totiž o něm neví prakticky vůbec nic, mělo by jít o velkorozpočtovou pecku, v níž by se cestovalo časem. A všichni dobře víme, že když se Zemeckis do něčeho takového pustí, obvykle píše filmové dějiny. Timeless se zatím válí u Warnerů a čeká na scénář od dost pochybného Mikea Thompsona (costnerovka Na křídlech vážky, loňská romance Láska na druhý pohled), při Zemeckisově účasti by se ale mohlo rychle pohnout kupředu. A kdyby někdo zavolal Stevenu Spielbergovi, Kathleen Kennedy a Franku Marshallovi, jestli by nechtěli produkovat... No, ať už to dopadne jakkoliv, hlavně že se Zemeckis vrací k hercům z masa a kostí. Ještě má dost času na to, aby si napravil lehce pošramocenou filmařskou reputaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace