Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gilmorova hit-girl


ikona
KarelR
Omladina fasuje velké bouchačky.  

Se slečnami před dvacítkou, které vás dokáží naporcovat do hamburgru, se nějak roztrhl pytel. Třináctiletá Chloe Moretz vzbudila spoustu kontroverze jako Hit-Girl v Kick-Ass, a o tři roky starší Saoirse Ronan si stroj na zabíjení zahrála v očekávaném thrilleru Joe Wrighta Hanna. To ale není všechno, Saoirse už má vyhlédnutý další akční projekt.

Ten nese roztomilý název Violet & Daisy a vypráví o dvou náctiletých nájemných vražedkyních, kterým se zvrtne rutinní prácička. Načež musejí začít kapku improvizovat. Vedle blonďaté dívenky z Pokání se v druhé hlavní roli objeví Alexis Bledel z Gilmorových děvčat, nikdo ale kupodivu neřeší, že si nebezpečnou teenagerku střihne ve svých devětadvaceti (!). Mnohem pochopitelnější je tak obsazení Jamese Gandolfiniho, jehož part ještě nebyl upřesněn, a kolem projektu se točí i Danny Trejo. To by byl pro holky mentor za všechny prachy.

Violet & Daisy zatím možná zní jako klasické popcornové béčko, nic by ale nemohlo být dál od pravdy. Za filmem totiž stojí scenárista Geoffrey Fletcher, který si letos odnesl domů Oscara za sociální drama Precious. Nejen, že ho napsal, ale bude i (poprvé) režírovat. A máme prý čekat spíš nezávislé drama, než akční blockbuster. Inu, pokud v něm holky nezastřelí dva lidi a potom nebudou dvě hodiny řešit, jestli by se neměly radši vrátit na střední, trocha netradičního přístupu zřejmě neuškodí. Uvidíme, co se z toho vyklube.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace