Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do pekla a ráje s Proyasem


ikona
Mr. Hlad
alex proyas
Režisér Vrány rozpoutá válku nebe a pekla 

Alexe Proyase máme v redakci hodně rádi a mrzí nás, že se většinu své kariéry fláká. Když už se ale postaví za kameru, obyčejně to stojí za to. Vrána, Smrtihlav nebo Já, robot jsou bomby, na které se člověk rád podívá víckrát.

V nedávné minulosti se jeho jméno objevovalo hned u několika projektů. Ještě před pár týdny se zdálo, že bude točit variaci na upírskou klasiku Dracula Year Zero se Samem Worthingtonem v hlavní roli, dneska je ale všechno jinak. Údajně by měl totiž nahradit Scotta Derricksona, tvůrce Dne, kdy se zastavila Země, na režijní sesli u filmu Ztracený ráj. Ten bude sice vycházet z klasické básně Johna Miltona, nějakého rakovinotvorného artu se ale bát nemusíte.

Děj filmu má totiž vyprávět o válce mezi nebem a peklem, konkrétně mezi archandělem Michaelem a Luciferem. A stěžejní částí by měla být bitva mezi nebeskými a pekelnými silami, kterou by měl Proyas natočit ve 3D. Zní to sice trochu jako nepovedená Legie, tenhle režisér je ale o pár úrovní výš než patlal Scott Stewart, tak doufejme, že to vyjde. Proyas by konečně mohl zase po pár letech Hollywoodu ukázat zdvižený prostředníček a naznačit mu tak, že je velká chyba, že je přehlížený.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace