Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další trable v L. A.


ikona
KarelR
woody harrelson
James Ellroy je tu s dalším příběhem losangelských policistů. 

Už by to zase chtělo nějakou prvotřídní kriminálku. Od Zodiaca a Amerického gangstera uplynuly tři roky, a v těch jsme dostali nanejvýš pár ukázek solidního řemesla. David Ayer a Antoine Fuqua ne a ne kápnout na nějaký vyloženě silný scénář, vypadá to ale, že je spása blízko. Buď jí bude Affleckovo Město, které zatím sbírá hodně slibné ohlasy, a přinejhorším si počkáme na Rampart.

Tenhle název nese připravovaná novinka Orena Movermana, což je režisér a scenárista stojící za skvělým loňským dramatem The Messenger. To posbíralo slušnou řádku festivalových cen (Woody Harrelson se dokonce těšil z nominace na Oscara), k nám ale dodnes nedorazilo. Málokdo tedy ví, že je teď Moverman ostře sledovaným tvůrcem, který hodlá s Rampartem provést ambiciózní repete.

Film se urodil v hlavě Jamese Ellroye, autora předlohy L. A. - Přísně tajné, a bude se odehrávat v devadesátých letech v Los Angeles. Tam byla tehdy skupina 70 policistů obviněna z toho, že nečistí ulice zrovna legálními způsoby, a velkou roli v případu sehrál jeden poctivý policista. Moderního Serpica si střihne Woody Harrelson, jenž si s Movermanem očividně padnul do noty, a po jeho boku se opět objeví Ben Foster (hráli spolu v Messengerovi). Tyhle dva potom doplní Sigourney Weaver, Anne Heche, Cynthia Nixon, Ice Cube, Steve Buscemi a čerstvě rozvedená Robin Wright (dal jí Sean Penn půlku ze svých dvou Oscarů?). Velice zajímavé obsazení, které se sejde na place už příští měsíc. Snad bude všechno klapat a Moverman potvrdí, že má světlou budoucnost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace