Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorseseho ultimátní biják


ikona
KarelR
al pacinomartin scorseserobert de niro
De Niro, Pacino a Pesci v jednom filmu? 

Kmotr 2, Taxikář, Zuřící býk, Mafiáni, Nelítostný souboj, Casino. To jest výběr toho nejlepšího, co daly světu spolupráce Roberta De Nira, Ala Pacina, Joea Pesciho a Martina Scorseseho (a mimochodem filmy, které byste měli určitě vidět!). Tři slavní herci a neméně významný režisér se spolu často potkávali od sedmdesátých do devadesátých let, za celé dvě dekády ale nikdy nepracovali na jednom společném projektu. Většinou chyběl Pacino, který si dodnes nezahrál po boku Pesciho ani se nenechal režírovat Scorsesem. To by se ale brzy mohlo změnit.

De Niro a Scorsese už drahnou dobu chystají netradiční dvoudílnou gangsterku The Irishman, o které jsem se rozepsal letos v dubnu. To se ještě zdálo, že je sakra daleko, podle posledních zpráv se ale nejspíš nenápadně přibližuje. O role ve filmu se totiž začali zajímat Pacino s Pescim, což z ostře sledované knižní adaptace pomalu dělá jeden z nejočekávanějších filmů vůbec.

The Irisman, ve kterém bychom se měli podívat na život zabijáka Franka Sheerana (De Niro), by mohl být Scorseseho finálním shrnutím veškerých mouder o gangsterském životě. Tomuhle tématu se za poslední čtyři dekády věnovat nadmíru pečlivě, očividně o něm ale má pořád co říct. Tuhle neděli totiž v Americe začíná Boardwalk Empire, jím produkovaný seriál o prohibici, jehož pilot si sám zrežíroval (vynikající pohled do zákulisí). A jestli by se mu po něm ještě podařilo postavit De Nira, Pacina a Pesciho před stejnou kameru, těžko od něj do budoucna chtít víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace