Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 37/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude v novém Iron Manovi? Co na to Spideyho přítelkyně? A dočkáme se hororových Expendables?  

Ve zlodějském thrilleru Man On the Ledge, kde si hlavní roli zahraje Sam Worthington, se objeví ještě Jamie Bell nebo možná Anthony Mackie. Oscar Isaac je dalším přírůstkem do akčního thrilleru Drive, kde bude profesionální řidič unikat před mafií, která na něj vypsala odměnu. Jon Hamm se zase objeví v komedii Friends With Kids, v níž se dozvíme, co se stane s přátelstvím lidí, když začnou vychovávat prcky. Steva Carella, který končí v seriálu Kancl, by prý mohl nahradit Harvey Keitel. Joel McHale ze seriálu Community se pravděpodobně objeví ve Spy Kids: All the Time in the World.

Ethan Hawke a Malin Akerman si zahrají v thrilleru Numbers Station, v níž bývalý agent CIA zjistí, že hlídat mladou ženu uprostřed Nevady může být solidní peklo v okamžiku, kdy ji vypátrají její nepřátelé. Emily Blunt by se údajně mohla objevit ve třetím Iron Manovi jako záporačka. Karl Urban, který si zahraje Soudce Dredda v komiksovce Dredd, dostal parťačku v podobě Olivie Thirlby, která si zahraje soudkyni a Cassandru Anderson. A Bruce Campbell se rozkecal o tom, že by rád udělal něco jako hororové Expendables s Robertem Englundem, Kanem Hodderem a podobnou partou.

Gary Ross, tvůrce parádního Pleasentville: Městečko zázraků, by mohl režírovat teenagerský sci-fi thriller Hunger Games, jehož předloha nedávno vyšla i u nás. Ed Harris a Gary Oldman se nedávno přidali k hercům, které uslyšíme v počítačové hře Call of Duty: Black Ops. Na hře dělá jako konzultant i David S. Goyer. Příští rok by se mělo údajně začít pracovat na biografii bývalého amerického prezidenta Ronalda Reagana a začíná se mluvit i o tom, že parťačkou nového Spider-Mana by mohla být Hilary Duff.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace