Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wan a upírský kriminál


ikona
Mr. Hlad
james wan
Co chystá režisér prvního Saw?  

James Wan je talentovaný režisér. Jeho první Saw nás před lety velmi příjemně překvapilo, ale on pochopil, že je lepší se schovat na místo producenta, aby hněv za pokračování padal na cizí hlavu. A mezi tím si natočil dva povedené filmy, které nikdo neviděl.

Pořád se s ním ale v Hollywoodu počítá. Chvilku to vypadalo, že by mohl režírovat akci Green Hornet, ale tam nakonec volba padla na Michela Gondryho, jeho duchařský horor Insidious bude mít premiéru ještě letos a o Castlevanii se mluví už několik let, zatím se však zdá, že se nic neděje. Wan se tedy začal zajímat o další projekt a vypadá to, že tentokrát sáhnul po něčem docela hodně zajímavém. Komiksových adaptací už jsme tu měli desítky, ale něco jako Nightfall ještě ne.

Děj bude vyprávět o chlapíkovi jménem David Paxton, jenž si jde odsedět do texaské věznice pár let. Brzy ale pochopí, že celému kriminálu šéfují upíři, kteří se rádi občas napijí krve vězňů. Čekat, než vyprší trest, by byla sebevražda, a tak se David rozhodne s kolegy rozpoutat vzpouru. Za vysokými zdmi a mřížemi propukne válka, ve které lidé mají jen malou šanci na úspěch. David však zjistí, že by se přeci jenom mohl dostat ven, když spojí síly nelítostným vrahem jménem Robbart. Zní to jako parádní béčková záležitost, která by mohla s Wanovým typickými vizuálem být hodně zábavná, tak snad se tenhle projekt pohne brzy dopředu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace