Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscarový dream team


ikona
Mr. Hlad
sandra bullocktom hanks
Co mají v plánu Tom Hanks a Sandra Bullock? 

Toma Hankse mají akademici, kritici i diváci rádi. A zaslouží si to. U Sandry Bullock je to trošku diskutabilní. Drama Zrození šampióna jí sice přineslo Oscara, v Evropě film ale pro jeho naivní a čistě politicko-korektně-americké téma skoro nikoho nezajímal.

Hanks a Bullock by si nejspíš rádi rozšířili svou sbírku ocenění, a tak by mohly spojit síly v plánovaném dramatu Extremly Loud & Incredibly Close. Půjde o adaptaci románu Jonathana Safrana Foera, jehož Naprosto osvětleno natáčel před pár lety v České republice Liev Schreiber. Tehdy film nikoho moc nezaujal, ale s Hanksem a Bullock by to tentokrát mohlo být trochu jiné. Děj má navazovat na Naprosto osvětleno a hlavním hrdinou bude devítiletý a tak trochu divný Oskar Schell, který se snaží zjistit, kam pasuje klíč, který mu zůstal po jeho otci, jenž tragicky zahynul 11. 9. 2001.

Scénárista Eric Roth by měl zajistit, aby se z Extremly Loud & Incredibly Close nestala ubulená limonáda. Roth má doma Oscara za Forresta Gumpa a napsal například ještě Mnichov nebo Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Režie se ujme Stephen Daldry, jehož kousky Hodiny a Předčítač by měly být zárukou, že bude na co koukat. Pokud se na poslední chvíli něco nepokazí nebo někdo ze zúčastněných neuteče, máme tu téměř jistého kandidáta na Oscary.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace