Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Smithe a Balea čeká smrt


ikona
KarelR
brad pittchristian balewill smithworld war z
S kým by pánové mohli spojit síly? A co dalšího chystá studio Paramount? 

Na internet se dostal e-mail, obsahující kupu informací o nadcházejících projektech Paramount Pictures. A přestože studio rychle popřelo, že by pocházel přímo z jeho útrob, přiznalo, že je z velké části pravdivý. Fanoušci Ethana Hunta, borců z jednotky G. I. Joe a posádky Enterprise tak můžou spát o něco klidněji, protože se pokračování těchto filmových sérii hezky sunou kupředu k natáčení. Stejně jako velkorozpočtová zombie řežba World War Z, v níž si pod dohledem Marca Forstera (Quantum of Solace) zahraje Brad Pitt, anebo komedie My Mother's Curse se Sethem Rogenem a Barbarou Streisand. Který z těch filmů asi bude děsivější?

Scenáristické problémy naopak zatím brzdí novou ryanovku Moscow a hrané Želvy Ninja z produkce Michaela Baye, přičemž se jistou budoucností nemohou chlubit ani Zoolander 2 (jak dlouho už se píše?) nebo "Noc v muzeu v továrně na hračky" Hasbro Factory. Nenápadněji by už tu firmu propagovat nešlo, prosím?

Opravdu důležité zprávy jsou ale jen dvě. Zaprvé se Paramount snaží ulovit novou komedii Jasona Reitmana a Diablo Cody (on režíruje, ona píše - stejně jako u Juno) nazvanou Young Adult, v níž bude Charlize Theron po letech odloučení balit svou lásku ze střední. Těžce zkoušeného ženáče by si podle posledních zpráv mohl zahrát Josh Brolin.

A zadruhé tu je nový projekt Kathryn Bigelow a Marka Boala (tady se spolupracuje naopak), kteří si po oscarovém úspěchu Smrt čeká všude můžou nárokovat hvězdné obsazení. Do drogového dramatu Triple Frontier tak Cameronova exmanželka láká Willa Smithe, Christiana Balea, Javiera Bardema a Seana Penna. Uvidíme, kdo nakonec kývne a vydá se řešit problémy s bílým práškem do nechvalně známého pohraničí Paraguaye, Brazílie a Argentiny. Je na obzoru další Traffic?

P.S. Novinkou dne stejně zůstává potvrzení účasti Glenna Morshowera (agent Pierce ze seriálu 24 hodin) ve třetích Transformers. Kam se dá povýšit z generála?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace