Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Staří známí jsou už za rohem


ikona
Cival
angelina joliekarl urbankate beckinsalekurt wimmerthe thingunderworld
Kdo chce sequely Salt a Black Dynamitea? 

Nač sázet na novinky, když už máme tolik zavedených značek! Jen je trochu oživit, lehce faceliftovat a malinko jim přidat na jiskře, a hned se můžou ždímat další dolary. Někdy to dává smysl. O tom, že se pokusí vrátit na scénu Soudce Dredd jsme se už zmiňovali, stejně tak o spekulacích o obsazení Karla Urbana. Tahle látka v sobě má ještě hodně šťávy, kterou by šlo vymačkat, takže je dobře, že klepy se potvrzují a nezadržitelně se blíží prý „hardcore eRková verze“, v níž bude Urbanova brada „dohlížet“ na velmi brutální věci. Snad si Dredd nebude co chvíli sundávat masku, pak by se dala nová verze jen ocenit.

Jenže ostatní blížící se pokračovatele, napodobitele a vykradače už tak moc vítat nemůžeme. Třebas informace o přípravě Salt 2 zní při pohledu na matný film znepokojivě, tím spíš, že se iniciativy hned chápe scenárista Kurt Wimmer. Právě za jeho šílené scenáristické konstrukce to přitom Salt od diváků a kritiků nejvíc schytává. Možnost pokračování každopádně zatím neodsoudili ani režisér Phillip Noyce, ani akcechtivá Angelina.

V podobné fázi typu „chceme, máme pár nápadů, uvidíme, co z toho vyleze“ se nachází i rozmýšlený Black Dynamite 2. Blaxploitation pastiš, který byl v kině v celovečerní stopáži asi pětkrát méně zábavný než v traileru, prý nabízí spoustu dalších možností, jak vyrábět humor a fandovská pomrknutí. Hlavní hvězda Michael Jai White se nechal slyšet, že se sequelu rozhodně nebrání. Spíš naopak, vidí jeho potenciál. A protože je s režisérem Scottem Sandersem jedna ruka (a stejně jako on není moc velká hvězda), Dynamitova druhá mise reálně hrozí.

Výrazně jasněji už je o Underworldu 4, který přijde do kin tentokrát na konci září příštího roku. O pár měsíců později, než se čekalo. Z oficiálního data premiéry se ale zdá, že už jde všechno na drátkách, z čehož by zároveň mohlo vyplývat, že ve 3D kabátku bude vážně skotačit navrátivší Kate Beckinsale v roli Seleny. Čtyřka se koneckonců má odehrávat zase ve futuristicky namodralých moderních časech. S bouchačkami místo mečů. Na scénáři maká neprověřený seriálový pisálek John Hlavin.

A pak tu máme první pirátskou fotografii plakátu k nové Věci. Stejný název – ale jiný film, který bude prequelem Carpenterovy klasiky. Z té fotky nic moc nevyčtete. Ale já vám i tak bez obalu řeknu, že když Věc režíruje neznámý synek holandského producenta Matthijs van Heijningen a za největší hvězdu v něm bude teen-scream princezna Mary Elizabeth Winstead, je zaděláno na další průšvih z ranku nové Mlhy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace