Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 33/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho zabije Jack Black? Co chystá tvůrce Rain Mana? A přežije Elvisův odkaz?  

Vincent Cassel se vrátí ve dvojce Východních příslibů. Máme radost. Robin Wright by se mohla objevit v americké verzi detektivky Muži, kteří nenávidí ženy. Jack Black a Shirley MacLaine si zahrají v novém filmu Richarda Linklatera Bernie, jehož hrdinou bude pracovník pohřebního ústavu, který zabil jednaosmdesátiletou ženu a devět měsíců se mu podařilo její smrt tajit. Bryan Cranston ze seriálu Breaking Bad se objeví vedle Ryana Goslinga v akčním thrilleru Drive, v němž profesionální řidič zjistí, že podsvětí vypsalo na jeho hlavu odměnu. Vnučka Elvis Presleyho Riley Keough si zahraje ve čtvrtém Šíleném Maxovi jednu z pětice žen, které musí hlavní hrdina ochránit na dlouhé cestě. Ethan Hawke se zase chystá na nezávislé drama A Late Quartet. Děj má vyprávět o skupině muzikantů, kteří po letech zjistí, že jejich orchestru hrozí zánik, protože jeden z nich trpí těžkou nemocí. A Reese Witherspoon připravuje biografii zpěvačky Peggy Lee. Asi chce dalšího Oscara.

Režisér Pařby ve Vegas Todd Phillips začíná pracovat na životopise Johna Belushiho, legendárního komika, který zemřel dřív, než měl. Phillips bude produkovat, scénář píše Steve Conrad, jenž má za sebou Štěstí na dosah. Režisér Rain Mana Barry Levinson chystá nezávislý sci-fi thriller Isopod. O čem bude, zatím nevíme. Robert Schwenkte, jenž momentálně pracuje s Brucem Willisem na Red, by si rád natočil komiksovku R.I.P.D., v níž dvojice detektivů (jeden nemrtvý) bojuje proti všemu, co se dere ven z hrobů. 20th Century Fox koupila práva na scénář Maxe Landise (syn režiséra Johna Landise) Chronicles, v němž trojice teenagerů dostane zvláštní schopnosti, ale kvůli osobním a rodinným problémům si začnou jít dost tvrdě po krku.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace