Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Blade Runnera opět spolu


ikona
st39.6
 

Ridley Scott momentálně popohání Damona Lindelofa v upravování scénáře Vetřelce, aby se konečně mohl pustit do jeho plnohodnotné pre-produkce. Vetřelec ale není Scottův jediný projekt, v záloze má pořád Forever War, sci-fi podle knižní předlohy Joea Haldemana. Knížka je to sice přes třicet let stará, to ale není nic, s čím by se šikovný scenárista nepopral. A právě takového si k filmu Ridley přizval - knihu bude adaptovat David Webb Peoples, který psal už Blade Runnera (a střihnul si třeba Nesmiřitelné). Scott tak před sebou má dva nesmírně zajímavě sci-fi projekty. O Forever War se navíc předem avizovalo, že bude točené v nativním 3D (než začnete nadávat, velkolepá sci-fi je jeden z mála projektů, ve kterém má 3D opravdu smysl a bude vypadat dobře, zvlášť když bude Ridley ve stereu rovnou točit a nebude docházet k pitomé konverzi). Jsem jediný, kdo už teď čichá dvě potenciální klasiky žánru?

P.S.: Také vám obličej na přebalu knížky připadá jak kombinace Jamese Franca a Benicia Del Tora?

 UPDATE: Tak Peoples prý na scénáři dělal už dávno, teď se úprav ujme o něco méně zajímavý Matthew Michael Carnahan (Království, World War Z). Občas v novinkách mají zmatky i v zahraničí ;).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace