Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diablo a Reitman


ikona
Mr. Hlad
diablo cody, jason reitman
Jak bolestivý může být návrat do dětství?  

Tak jo, sorry. Každému, kdo se nechal nachytat a kliknul na novinku s nadějí, že se bude natáčet filmová adaptace slavné počítačové hry, se upřímně omlouvám. Tady o akci, ďábla a pekelné hordy doopravdy nepůjde.

Ale zajímavý filmový projekt by se tu rýsovat mohl. Diablo Cody, která dostala Oscara za parádní Juno, si sice trošku pokazila pověst nepříliš povedeným kouskem Bacha, kouše!, ale pořád ještě má v Hollywoodu dost dobrou pověst na to, aby si mohla psát, o čem chce. Její novinka s názvem Young Adult by měla vyprávět o mladé spisovatelce, která se kvůli knižní novince musí ponořit do své minulosti a zjistit tak, kde se stala chyba a proč její současný život stojí za prd.

Nezní to nijak zvlášť zajímavě, ale k oscarové scenáristce se přidává i Jason Reitman, druhá polovina úspěchu Juno. Jeho poslední film Lítám v tom je sice dle mého skromného názoru maximálně průměrný, ale pořád je to šikovný režisér, který umí vyprávět příběhy o lidech a o jejich problémech. Úspěšná dvojka by navíc mohla natáhnout do kina docela hodně lidí. Hlavní roli v Young Adult si zahraje Charlize Theron, tak uvidíme, jestli to celé dopadne jako variace na Juno (jen trochu starší) a pokus navázat na poslední úspěch, nebo má dvojice Cody/Reitman ještě co nabídnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace