Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zachrání si Gibson kariéru?


ikona
Mr. Hlad
mel gibson
Když je člověk v průšvihu, je nutné vytáhnout eso 

O tom, že kariéra Mela Gibsona je na tom momentálně hůř než ta Stevena Seagala, se už napsalo hodně. I když je ale Mel náboženský fanatik, násilnické hovado a pravděpodobně i idiot, je to fajn herec a takovýhle pád na hubu si nezasloužil.

Pořád ale může vstát, bude to však chtít hodně vůle a to nejen z jeho strany. Jeho vikingský film, který měl režírovat, však opustil Leonardo DiCaprio, agent se na Gibsona vykašlal a zdá se, že v Hollywoodu není nikdo, kdo by chtěl téhle bývalé herecké hvězdě a majiteli Oscara pomoci. Ale nakonec to vypadá, že se přeci jenom jeden člověk našel. Joel Silver je totiž s Gibsonem údajně v kontaktu a snaží se ho ukecat do páté Smrtonosné zbraně.

Tahle série je pravděpodobně to jediné, co by dokázalo momentálně Gibsona vrátit zpátky do kin. O pětce se uvažovalo už v roce 2005. Byl napsaný i scénář, který si vzal komplet na starosti tvůrce jedničky a dvojky Shane Black, avšak Gibson zrovna točil Umučení Krista a Apocalypto, takže z filmu sešlo. O čem pětka bude, to netuší nejspíš nikdo, pokud si ale Gibson chce zachránit kariéru, bude nejspíš na její natáčení muset kývnout, i kdyby v ní měl bojovat proti nemrtvým milovníkům Standy Hložka. Teď musíme jen doufat, že necukne Danny Glover a že se najde správný režisér. Těžko si totiž představit, že by se za kameru posadil osmdesátiletý Richard Donner.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace