Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 31/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo zmlátí komiksové hrdiny, co dělá Guillermo del Toro, jaké má plány Sam Worthington a kdo sakra bude točit Kana & Lynche?  

Tak jdeme na to. Scarlett Johansson by si mohla zahrát vedle Roberta Downey Jr. ve sci-fi Gravity Alfonso Cuaróna. Hilary Swank se chystá na roli vojandy v Dreams of Dying Heart. Zahraje si tu navrátivší se bojovnici z Iráku, která že se doma děje něco divného. Vedle ní by se měl objevit Josh Brolin nebo Matthew McConaughey. Sam Worthington byl potvrzený pro hlavní roli dobrodružného sci-fi filmu Dan Dare: Pilot of the Future a Justin Timberlake by si mohl zahrát v I`m.mortal Andrew Niccola. Jo a zpěvačka Rihanna dostala roli v Battleship Petera Berga. Robert Duvall by si na stará kolena ještě rád zahrál v zatím nepojmenovaném filmu, ke kterému píše scénář Billy Bob Thornton. Ti dva spolupracovali na parádním Smrtícím bumerangu.

Steve Coogan doplní Paula Rudda v komedii My Idiot Brother, Steve Carell chystá komedii s názvem Raised by Wolves, Cillian Murphy nahrazuje Jasona Isaacse v thrilleru Retreat, kde manželský pár na ostrově zjistí, že všichni lidé okolo pravděpodobně zemřeli kvůli smrtícímu viru a Edi Gathegi si zahraje mutanta Darwina v X-Men: First Class. Casey Affleck krouží okolo romantické komedie s lákavým názvem F-Word.

Kevin Smith obsadil do svého nízkorozpočtového hororu Red State Michaela Parkse. Elisabeth Shue se objeví v psycho thrilleru Street, jehož hlavním hrdinou bude dívka, která zjistí, že v domě naproti se staly dvě vraždy a spřátelí se s jediným přeživším. Lena Headey z Třístovky si zahraje v britském hororu Safehouse, v němž se skupina agentů chránících důležitou svědkyni octne pod útokem něčeho hodně nebezpečného. Russell Crowe by si mohl zahrát v dramatu Phillipa Noyce Dirt Music. V minulosti se počítalo s Heathem Ledgerem.

A teď k režisérům. Adam McKay oficiálně podepsal režii osobité a brutální (anti)komiksovky The Boys, jejímiž hrdiny jsou vládní agenti hlídající pološílené superhrdiny. F. Gary Gray by nakonec nemusel točit Kana & Lynche. Mluví se o tom, že ho nahradí Patrick Alessandrin, jenž natočil Okrsek 13: Ultimátum. Shawn Levy chystá adaptaci dětské knížky Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. Nečetli jsme. Brett Ratner si zase sehnal práva na komiksovku The Unknowns. Taky jsme nečetli. Michael Bay má produkovat sci-fi o vetřelcích, které má být kombinací Monstra a Paranormal Activity a Guillermo del Toro chystá novou filmovou verzi disneyovské atrakce Strašidelný dům. Nemáme počítat s návratem Eddieho Murphyho.

Špatná zpráva týdne: remake Robocopa dostal červenou. Dobrá zpráva týdne: třetí Sex ve městě snad taky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace