Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Predátoři na obzoru


ikona
KarelR
predatorrobert rodriguez
Nejdrsnější vesmírní lovci ještě neřekli svoje poslední slovo. 

Predátoři zatím celosvětově vydělali téměř 100 milionů dolarů, což je na akční sci-fi za 40 milionů docela slušná suma. Pozitivní ohlasy by jim navíc měli dopřát delší životnost i na DVD (a Blu-Ray) trhu, film se tedy s největší pravděpodobností v pohodě zaplatí. A možná ještě vynese Foxům nějakou pěknou sumičku navrch. Co to znamená? Že se začalo řešit pokračování.

Rozmluvil se o něm sám Robert Rodriguez, který jej (samozřejmě) plánoval už při práci na letošním krvavém dýchanku ze vzdálené planety. Během natáčení Predátorů se tak schovávaly nějaké ty nápady do případného sequelu, který by se mohl chlubit o něco větším rozpočtem a zase o kus rozšířit mytologii celého loveckého vesmíru. Rodriguez má hrubou představu, co by chtěl divákům dál ukázat, a jeho balík nápadů teď poputuje do rukou řady scenáristů.

Kdo z nich upeče nejlepší nástřel příběhu, dostane za domácí úkol napsat celý film, a v tu chvíli se začne řešit, jak nejchytřeji navázat na vydařené znovuoživení série. Na debaty o hercích a režisérovi je ještě trochu brzy, všichni přeživší by se ale nejspíš měli vrátit, a Antal také v rozhovorech nezněl jako osoba, která by od téhle značky chtěla utéct co nejdál to jde. Jak se na nabídku dalšího predátořího dobrodružství tváříte vy? A co byste v něm chtěli vidět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace