Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seznamte se s Phoenix...


ikona
imf
famke janssenlove story bathoryX-Men 3
 

Bývala milá a přítulná, ale pak jí kámoši X-Meni nechali podržet prosakující přehradu a ona skončila pod vodním masivem. To jednoho naštve, tím spíš, že věci poslední dobou nebyly zrovna růžové... Fanoušci comicsu už jistě vědí o čem mluvím, ti ostatní to možná zaslechli na internetu a já teď možná trochu zaspoileruji (věřím, že Ratner z téhle dějové linie udělá obrovské "překvapení" ;), ale měli byste to vědět - Jean Grey se neutopila, ani jí nezasypaly betonové kvádry. Na to je příliš drsná. Každopádně jí naštvalo, že Cyclops ono "Podrž přehradu, obětuj se za nás, miluju tě" myslel tak moc doslovně. Teď se vrací a stejně jako onehdy Nevěsta je naštvaná. Obrázek na hlavní stránce mluví za vše.

Z Jean Grey se tak stane Dark Phoenix a dalšími detaily vás už nebudu zatěžovat, protože bych vám zbytečně kazil zážitek, ostatně zkuste podrobněji prozkoumat pochodující šik Brotherhood of Evil Mutants a možná tam zahlédnete její spanilou tvářičku... Pro Famke Janssen to jistě byla velká výzva, zahrát si charakter s takhle výrazným dramatickým obloukem, ale přesto stále patří k těm druhořadým hollywoodským kráskám. Možná i proto přilákala pozornost Juraje Jakubiska, který jí hodlá obsadit do svého megaprojektu Love Story Bathory.

Mluvíme tu o hlavní roli samotné Čechtické paní, jež se koupala v krvi panen a vůbec dělala samé morbidní věci. Kdo vzpomíná na Famke ve Zlatém oku, ten ví, že s nadstandardními sexuálními praktikami už má jisté zkušenosti. Jakubisko navíc jistě doufá, že ho účast této herecké veličiny nebude stát příliš slovenských korun a přesto mu nabídne solidní marketingové možnosti. Stačí ke jménu Famke napsat X-Men I-III a hned se očka fandů rozzáří. Podle zpráv samotné produkce se Famke momentálně pohybuje v Praze a odbývá si kostýmní zkoušky. Ve filmu se vedle ní objeví i "výkvět" české herecké školy - Boleslav Polívka, Jíří Mádl, Jiří Korn nebo Lucie Vondráčková. S premiérou Jakubisko počítá někdy v roce 2007

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace