Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers poprvé pohromadě


ikona
Cival
avengersmark ruffalomarvelrobert downey jr.
Blíží se comicsový megafilm, který změní možnosti žánru... 

…i když zatím jen v civilu, na Comic-Conu. Sešlosti v San Diegu, která definitivně vyrostla v nejdůležitější filmovou událost roku (jen si vemte kolik trailerů z ní už stihlo odpadnout), pochopitelně věnují hodně pozornosti i lidé z Marvelu. A právě sem načasovali představovačku členů své elitní týmovky.

I když většinu jmen známe, působí rozhodně impozantním dojmem je vidět takhle pohromadě. Samuel L. Jackson aka Nick Fury uvedl na pódium postupně Scarlett Johansson jako Black Widow, Clarka Gregga jako agenta Coulsona, Chrise Hemswortha neboli namakaného Thora a samozřejmě i superoblíbeného Iron Mana Roberta Downeyho jr. Ten si zašprýmoval na adresu Počátku a označil Avengers za nejambicióznější projekt všech dob.

Člověk se takovým velký slovým ani nemůže moc vysmívat, když na pódiu vidí ještě Jeremyho Rennera v budoucí roli Hawkeye, Chrise Evanse jako Kapitána Ameriku, novice Marka Ruffala jako třetího představitele Hulka a k nim i režiséra Josse Whedona.

Asi se nezrodí nejlepší film všech dob, naopak budeme rádi, pokud se všechny postavy vůbec podrží skloubit dohromady v rámci jednoho funkčního a zábavného bijáku. Ale z hlediska nerdího, geekovského a comicsově-fanouškovského se opravdu blíží snímek, který nemá co do rozmáchlosti a ambicí obdoby. Co na to řeknou v DC Comics?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace