Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 30/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Brad Pitt, kdo kašle na Ghost Ridera a co bude dělat Harry Potter bez kouzelné hůlky?  

Julia Roberts brzy vypustí do kin Jíst, meditovat, milovat, ale už teď s režisérem Ryanem Murphym chystá další projekt. V zatím nepojmenované komedii si zahraje tvrdě pracující ženu, která je provdaná za tatíka, co zůstává doma s dětmi. Když se ale jejich role prohodí, nastávají problémy. Vedle televizáka Murphyho hodlá kina dobýt i Aaron Sorkin, jenž je zodpovědný třeba za Západní křídlo. Pracuje totiž na biografii neúspěšného prezidentského kandidáta Johna Edwardse. Režírování by po Exmanželce za odměnu měl zanechat Andy Tennant, ale zatím to nehrozí, protože s Katherine Heigel chystá romantickou komedii Adaline, jejíž hlavní hrdinka za posledních sto let nezestárla.

Roman Polanski, jenž se nedávno dostal z domácího vězení, už ohlásil nový projekt. Bude jím filmová verze divadelní hry Bůh masakru. Robert Schwentke by se zase rád po akční comicsovce Red pustil do předělávky jednoho z nejhorších film Sama Peckinpaha Ostermanův víkend. Tenhle nepovedený špionážní thriller by si ale raději zasloužil být zapomenut. Tvůrce Saw V David Hackl zase plánuje horor The Red Machine, v němž si dva bratři budou muset uprostřed lesů poradit s hodně naštvaným medvědem. A když jsme u těch hororů, scénář k novince Tima Burtona Dark Shadows bude psát autor Pride and Prejudice and Zombies Seth Grahme-Smith.

A teď k hercům. Kenneth Branagh by si mohl zahrát Laurence Oliviera ve filmu My Week with Marilyn. Meryl Streep a Tina Fey by zase mohly spolupracovat na komedii Mommy & Me o vztahu matky a dcery, kterou bude točit Stanley Tucci. Mark Wahlberg připravuje celovečerní verzi kraťasu The Raven (mohli jste ho vidět v jednom ze starších výplachů) a rád by si v tomhle akčním sci-fi zahrál hlavní roli. Daniel Radcliffe už má další práci jistou, objeví se v titulní roli v hororu The Woman in Black, který režíruje James Watkins (parádní Jezero smrti). Nějaká ta hrůza čeká i Gaeal Garciu Bernala, který se objeví v thrilleru The Loneliest Planet. V horách v Gruzii ho totiž bude čekat nejen konflikt s přítelkyní, ale i s mnohem horšími věcmi.

Mickey Rourke si možná zahraje slavného ragbistu Garetha Thomase. Wes Bentley, Angus Macfadyen a Julian Sands zase chystají postapokalyptický akčňák Hirokin. Julia Stiles bude produkovat a hrát v adaptaci autobiografického románu básnířky Sylvie Plath The Bell Jar a Eva Mendes se rozhodně neobjeví v druhém Ghost Riderovi. Prý má na práci lepší věci. Brad Pitt by si ale mohl zahrát v hororovém World War Z Marca Forstera a Halle Berry bude nakupovat boty v komedii Shoe Addict Anonymous. No co, my zase máme Expendables.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace